El CN Terrassa perd el derbi davant del CN Sabadell per 9 a 17

S’han vist clarament superades en els dos primers quarts

Una espectacular acció del derbi vallesà / LLUÍS CLOTET

No ha pogut ser. El conjunt femení del CN Terrassa ha caigut per vuit gols de diferència (9-17) en el derbi disputat a la piscina de l’Àrea Olímpica davant del CN Sabadell. Les jugadores que prepara Xavi Pérez, es mantenen, però, en zona de “play-off”. Són quartes amb 18 punts, a tres del Sabadell, a sis del Mataró i a nou del líder, el CN Sant Andreu.

Les terrassenques, que no han pogut comptar amb el concurs de l’hongaresa Lili Forgacs, que va patir un fort cop al cap en el duel davant del Barceloneta, es van veure clarament superades en els dos primers quarts. Van perdre el primer per 1 a 5 i el segon per 2 a 4. Al descans perdien ja per 3 a 9. Es van recuperar al tercer període imposant-se per 4 a 2, però les sabadellenques van sentenciar amb un parcial de 2 a 6 al darrer parcial.

Dissabte vinent, el CN Terrassa rebrà a les 13.30 hores el SIS Roma a l’Àrea Olímpica en partit corresponent a la quarta jornada de la fase de grups de la Champions League.

L’equip masculí s’imposa a Madrid

Per la seva banda, el CN Terrassa masculí no va tenir problemes per derrotar a Madrid el penúltim classificat de la lliga, un Real Canoe al que va doblegar per 10 gols a 16. Després que els tres primers parcials fossin igualats (3-4, 3-5 i 2-2), els de Dídac Cobacho es van imposar en el quart i definitiu per 2 gols a 5. L’equip s’ha situat en una meritòria segona plaça amb 24 punts, per davant dels seus principals perseguidors, Sabadell, Mediterrani i Barcelona. El Barceloneta continua liderant la classificació amb 30 punts i sense haver cedit encara cap punt.