Esports

El Terrassa FC torna a la realitat de la lliga

Un cop superat el sorteig de la Copa del Rei, els de Chus Trujillo afronten aquest diumenge un nou compromís de lliga, en aquest cas al camp de La Nucía, cuer de la classificació

Després de viure un estat lògic d’excitació pel sorteig de la Copa del Rei que el va emparellar amb l’Alavés, el Terrassa FC torna a la rutina i, en part, a la realitat, amb el següent compromís de lliga, que serà demà diumenge, a partir de les 12 hores, al camp de La Nucía. És el cuer de la classificació, però aquesta circumstància no es vol tenir en compte en el si del conjunt que dirigeix el tècnic Chus Trujillo, que va demanar molta atenció davant d’un compromís que els terrassencs necessiten resoldre a favor seu.

L’entrenador canari recupera per a aquest partit al defensa a John Neeskens, després de complir un partit de sanció per la targeta vermella que va veure al camp de l’Europa, però continua sense poder comptar amb els lesionats Carlos Badal i Jofre Cherta i tot apunta que no podrà disposar del lateral dret Diego Garzón, amb molèsties als isquiotibials.

“Afrontem aquest partit amb la màxima responsabilitat i no ens refiem de la taula classificatòria, nio per dalt ni per baix i d’aquí al final de la temporada res serà fàcil”, va manifestar Chus Trujillo. “Si volem treure un resultat positiu, haurem de posar-nos la roba de feina i nosaltres estem obligats a buscar la victòria sempre”, va afegir. El tècnic del Terrassa FC també va assenyalar que “si fas el partit que no toca i penses que el rival t’ho posarà fàcil, et confons i, normalment ho pagues”.

Estan conscienciats

L’entrenador dels egarencs, va assegurar que els seus jugadors estan conscienciats del partit que toca aquest diumenge i que han d’anar amb precaució, i de l’adversari de demà va comentar que “no donen una pilota per perduda, pressionen molt i fan jugar al rival en les pitjors condicions possibles i si no estem activats des del principi”, ho passaran malament.

El defensa lateral esquerra Jordi Palacios, va assegurar que “aquest partit ens els prenem com tots els altres, intentant sumar els tres punts i l’afrontem amb la màxima il·lusió”. Té clar que s’haurà de treballar de valent al camp del cuer i va subratllar que “si no ens arremanguem i no anem al màxim en cada jugada, serà un partit molt difícil” per al seu equip.

“Ells, tot i estar a sota a la classificació, tenen jugadors i molts arguments per fer-ho bé i si no estem alerta tot el moment, ho podem pagar car”, va assenyalar Palacios.

To Top