Esports

Duel a la zona noble entre el CN Terrassa i el CN Sabadell

Els de Dídac Cobacho reben aquest dissabte el CN Sabadell

La piscina de l’Àrea Olímpica acollirà aquest dissabte a les 18 hores el partit més interessant de la vuitena jornada entre el CN Terrassa i el CN Sabadell. Per a l’equip que prepara Xavi Pérez, el derbi vallesà es presenta més il·lusionant que mai. Abans de rebre dissabte vinent el SIS Roma en la quarta jornada de la fase de grups de la Champions League, el conjunt terrassenc té l’oportunitat d’enfrontar-se avui a un dels grans aspirants a guanyar la lliga espanyola, un CN Sabadell que ha guanyat sis dels set partits que ha disputat. Les egarenques estan empatades a 18 punts amb les sabadellenques, però amb un partit més jugat.

L’hongaresa Lili Foragacs és seriós dubte per al partit d’aquest dissabte. Va rebre un cop a la cara, a l’altura del pòmul, en el duel davant del Barceloneta i ja es va perdre el matx disputat a la piscina del Mediterrani. El cop li ocasiona marejos i fins a darrera hora no se sabrà si pot llançar-se a l’aigua.

El CN Terrassa ha guanyat sis dels vuit partits que ha disputat en aquesta primera volta. Ha perdut només els dos compromisos amb els dos primers classificats: va caure per un ajustat 13 a 11 a Mataró i es va veure també superat per 7 gols a 13 a casa contra un Sant Andreu que és l’únic equip de la competició que ha guanyat tots els partits.

Travessen les de Xavi Pérez per un excel·lent estat de forma. No en va, dimecres es van imposar per 10 gols a 12 a la piscina d’un altre dels aspirants a classificar-se per als “play-off”, el CE Mediterrani.

Les egarenques tenen a les seves files les dues millors golejadores de la lliga: l’atacant Isabel Piralkova i la boia Paula Camus. Amb només vuit partits disputats, Piralkova ha anotat 31 dianes, per 24 de Camus. La waterpolista del Sabadell Judith Forca és sisena, amb 22 gols en sis partits.

L’equip masculí, a Madrid

Defensar la tercera posició que ocupa actualment a la classificació (i potser assaltar la segona) és el principal objectiu que s’ha fixat el conjunt masculí del CN Terrassa, que visitarà avui a les 15.30 hores la piscina d’El Pez Volador per enfrontar-se al Real Canoe de Madrid en partit corresponent a l’antepenúltima jornada de la primera volta de la competició masculina de waterpolo.

Els de Dídac Cobacho acumulen 21 punts, amb un balanç de set victòries i una sola derrota. Es troben a un punt de distància del CN Sabadell, que aquest migdia visitarà al líder, el CN Atlètic Barceloneta. Una victòria egarenca, combinada amb una derrota sabadellenca en aquesta novena jornada situaria els terrassencs en la segona posició.

No hauria de tenir problemes el Natació per resoldre ràpidament el partit davant del Real Canoe, un equip que ocupa l’onzena posició amb un balanç de vuit derrotes i una sola victòria, la que va aconseguir en la cinquena jornada de la lliga per 13 a 8 davant del cuer, un Sant Feliu que encara no ha puntuat. Els madrilenys venen de caure golejats per 20 a 6 davant del CN Barcelona.

En les dues jornades vinents, el CN Terrassa rebrà a casa el quart classificat, el CE Mediterrani, i visitarà la piscina del totpoderós Barceloneta. Els egarencs estan ja classificats per disputar la Copa del Rei quan queden tres jornades per tancar la primera volta de la competició. També ho estan Barceloneta, Sabadell, Mediterrani i Barcelona.

To Top