Esports

Preus assequibles per omplir de nou l’Estadi Olímpic de Terrassa

l Terrassa FC té previst posar preus molt assequibles de cara a l’eliminatòria de la Copa del Rei contra l’Alavés i demana als aficionats que les comprin de manera anticipada

La resposta dels aficionats terrassistes en el partit contra l’Albacete va ser magnífica i les graderies van presentar una molt bona imatge / alberto tallón

El Terrassa FC podria anunciar avui quins seran els preus de cara a l’eliminatòria de la Copa del Rei contra l’Alavés, partit que es disputarà a l’Estadi Olímpic el dimecres dia 6 de desembre, a partir de les 16 hores. El club té la intenció que siguin uns preus molt assequibles i repetirà el mateix procediment, amb unes quantitats més barates si s’adquireixen de manera anticipada i unes de més c ares si es compren el mateix dia de partit.

“Seran preus molt assequibles, que la gent estigui tranquil·la, perquè l’objectiu nostre és tornar a omplir les graderies”, va assenyalar Marta Armengol, directora general de l’entitat terrassenca. El club treballava ahir per saber algunes de les despeses que es derivaran de la celebració del matx de Copa del Rei per tal d’afinar el més possible quins seran els preus definitius.

Armengol també va demanar que els aficionats es decantin per l’opció de comprar les entrades de manera anticipada. “Ho preferim així perquè d’aquesta manera s’evitaran cues per entrar a l’estadi i, a més, no és necessari imprimir-les i amb el telèfon mòbil n’hi ha prou i, per tant, és un sistema molt més ecològic i sostenible”, va explicar.

Cal recordar que per al partit contra l’Albacete ja es va emprar aquesta fórmula que va tenir una excel·lent resposta per part dels aficionats. Llavors, les entrades es van poder comprar anticipadament a través del portal terrassafc.4ticket.es, amb uns preus de 8 euros la localitat de general i de gol nord, 20 euros la de tribuna i 5 euros per als joves entre els 14 i els 17 anys.

El mateix dia

Els aficionats que van adquirir les seves entrades el mateix dia de l’encontre contra l’Albacete van haver de pagar 10 euros la localitat de general i de gol nord, 25 euros la de tribuna i 8 euros per als espectadors d’entre 14 i 17 anys. Els menors de 14 anys i els socis van poder de franc, situació que encara no se sap si es mantindrà.

Els drets televisius de la copa del Rei corresponent a Movistar + i a la pàgina web de la Federació Española hi consta el seu logotip on s’anuncia l’horari del partit del Terrassa FC i l’Alavés, el mateix que passa amb l’Andratx-Real Sociedad. En el club egarenc no hi ha cap confirmació que aquest matx s’oferirà en directe per aquest canal de pagament i s’està a l’espera de notícies.

To Top