Un Terrassa FC de dues cares empata amb un Hércules ascendent

Aythami, amb dos gols, ha situat el 2 a 0 abans del descans, però a la represa els visitants han igualat el resultat

El capità Àlex Fernández lluita per una pilota amb un jugador de l’Hércules / Nebridi Aróztegui

Després d’una molt bona primera meitat en la qual s’ha avançat amb dos gols d’Aythami, a la segona, el Terrassa FC ha vist com un Hércules molt més aplicat empatava el marcador. El conjunt de Chus Trujillo ha mostrat la seva millor cara en els primers 45 minuts i, a la represa, ha baixat molt en el seu joc, factor que ha promogut en gran part que els alacantins, que hananat de menys a més, esgarrapessin un punt.

La primera part del conjunt egarenc ha sigut força destacada. Després d’uns primers 10 minuts sense clar dominador i amb un Hércules que buscava sorprendre en pilotes a l’espai per al seu home més avançat, Mendes, han començat a arribar les ocasions.

Lucas Viña ha sigut el primer a avisar, amb una rematada que ha sortit fora. Ketu, entrant des de darrere després d’una bona centrada d’un company, ha tingut la millor opció dels visitants, però la seva rematada de cap ha sortit per sobre del travesser de la porteria local.

I en el minut 19, el Terrassa FC ha aconseguit el seu primer gol. Dani Cervera ha engaltat un potent xut pel mig que el porter dels alacantins ha refusat com ha pogut. La pilota ha anat a peus d’Aythami que, amb un xut ras i també pel mig, ha suposat l’1 a 0 pels terrassencs.

Uns minuts més tard, el conjunt local ha pogut ampliar la seva renda, en una rematada de cap del Víctor Morales a la sortida d’un córner, que ha impactat en el travesser. L’Hércules ha reaccionat, si bé només ha intentat el gol de l’empat amb xuts de lluny que no han tingut cap conseqüència en el marcador.

A dos minuts per arribar al descans, de nou ha marcat Aythami, en aquesta ocasió amb una potent rematada de cap, i després d’una magnífica centrada de Palacios pel cantó esquerre.

A la segona part, els papers dels dos equips s’han intercanviat. L’Hércules ha saltat al terreny de joc disposat a revertir la situació i ha creat opcions de gol, com una rematada de cap de Mendes que ha sortit fora o un xut creuat d’Alvarito que ha sortit desviat per poc.

Al quart d’hora de joc, Ketu ha rematat de cap una centrada des de l’esquerre i Marcos Pérez ha contestat amb una gran aturada. El refús, però, l’ha caçat el mateix Ketu amb el cap, i ha aconseguit el 2 a 1.

Sense temps a pair aquest contratemps, el Terrassa FC ha encaixat el 2 a 2, tres minuts més tard, en una acció personal d’Alvarito que ha batut al porter local amb un xut creuat i molt ajustat al pal.

El Terrassa FC ha reaccionat i, de seguida, Dani Cervera ha pogut marcar el tercer dels locals, però el porter dels alacantins ha enviat la pilota a córner. També ha pogut marcar l’equip visitant, en una nova incursió d’Alvarito, que ha estat a punt de sorprendre Marcos Pérez amb una centrada-xut que ha sortit fora.

Pel Terrassa FC han jugat: Marcos Pérez, Diego, Jaouad, Víctor Morales, Palacios (Pau Salvans, m. 73), Àlex Fernández (Babanzila Meshak, m. 85), Adri Lledó, Gil Muntadas, Dani Cervera (David Jiménez, m. 80), Lucas Viña i Aythami (Jordi Cano, m. 85).