Esports

L’Atlètic rep el Júnior, líder i actual campió de lliga femenina

Les jugadores de Jordi Carrera s’enfrontarà diumenge a les 12 hores al Júnior FC

Les de Can Salas tenen un compromís força complicat aquesta jornada de lliga / lluís clotet

Després de caure al Pla del Bon Aire en el derbi contra l’Egara la passada jornada, l’Atlètic torna a tenir un enfrontament força complicat amb la visita de l’actual campió de la lliga de la Divisió d’Honor i líder de la classificació. Les de Jordi Carrera es veuran les cares amb el conjunt de Sant Cugat del Vallès a Can Salas, en un encontre que s’iniciarà a les 12 hores de diumenge.

Tot i l’evident perillositat del rival, l’Atlètic està fent una molt bona temporada i està situat a la quarta plaça de la classificació, l’última que dona dret a disputar la “final four” per al títol de lliga.

D’altra banda, també juga com a local en aquesta desena jornada de la lliga el CD Terrassa, que necessita refer-se després de caure la passada setmana al camp del Sardinero, en un encontre en el qual es va avançar en el marcador. Les d’Alejandro Ayabarrena, en aquesta oportunitat, reben a les Pedritxes al Sanse Complutense, en un matx que començarà diumenge a les 12.30 hores.

A la mateixa hora jugarà l’Egara, l’únic dels tres representants terrassencs d’aquesta competició que jugarà lluny del seu camp. Les de Joan Vidal, cinquenes, visiten al cuer amb l’objectiu de sumar tres punts i escalar posicions.

To Top