Esports

El CN Terrassa rep el CN Rubí sense López-Escribano, lesionat

Aquest partit correspon a la vuitena jornada de la lliga de la Divisió d’Honor masculina

El tècnic dels egarencs Dídac Cobacho no se'n refia dels rubinencs / Nebridi Aróztegui

El CN Terrassa, després de superar el passat dijous al CN Barcelona en partit corresponent a la setena jornada de la lliga de la Divisió d’Honor masculina, torna a jugar a casa, en aquesta ocasió contra el CN Rubí. El tècnic dels egarencs, Dídac Cobacho, afronta aquest compromís de la vuitena jornada de la competició sense el concurs de Gonzalo López-Escribano.

Aquest jugador es va lesionar en el partit de dijous i pateix una luxació del dit del mig de la mà esquerra i el porta immobilitzat. En principi, sembla que té els tendons afectats, però caldrà veure com evoluciona en els següents dies per saber exactament l’abast de la lesió.

Sobre el matx amb el conjunt rubinenc, que començarà aquest dissabte a les 18 hores, l’entrenador del conjunt egarenc va assenyalar que “ells estan fent bons resultats i són un equip molt intens”. Cobacho va avisar que el seu equip “no es pot relaxar” i, tot i que en l’últim enfrontament entre tots dos equips, els egarencs van guanyar molt clarament, veu un partit “molt disputat”.

To Top