Esports

Abde espera tornar d’aquí a quatre mesos

El davanter del San Cristóbal es va lesionar quan s’escalfava de cara al partit contra el Girona “B” i pateix una luxació de turmell i un trencament del peroné de la cama dreta

Abde Elouliad en una jugada del partit del seu equip contra el CE L’Hospitalet / lluís clotet

L’atacant del San Cristóbal Abde Elouliad passarà ben aviat pel quiròfan després de la lesió que va patir mentre escalfava amb la resta de companys abans del matx de diumenge en el camp del Girona “B”. El jugador del conjunt parroquial va ser traslladat a l’Hospital de Santa Caterina, a Salt, on li van diagnosticar una luxació al turmell de la cama dreta i una fractura del peroné de la mateixa zona. Sobre això, després de les exploracions que se li han fet a MútuaTerrassa, també té afectats els lligaments del peroné i de la tíbia.

“Em vaig quedar clavat a la gespa. Jordi Ranera em va enviar una pilota i la vaig empènyer tan fort, que el peu se’m va quedar clavat i el cos va seguir endavant”, explica el jugador. Ara està pendent del dia de l’operació i s’estan tramitant els papers amb la Federació Catalana per concretar quin dia es podrà dur a terme.

“El metge m’ha dit que podré tornar a jugar entre quatre i sis mesos”, va dir el davanter del conjunt egarenc, i va afegir que “és un contratemps més, és el que té el futbol i tinc ganes que m’operin per començar a recuperar-me”. Abde, que va explicar que ja ha passat per dues operacions amb anterioritat, i confia que el temps per tornar als terrenys de joc sigui el més curt possible i està convençut que “en quatre mesos estaré llest”.

En un moment delicat

Va assenyalar que el tècnic Dani Andreu li ha dit que aquesta lesió “ha arribat en un moment delicat, tal com estava l’equip i va ser una motivació de cara a guanyar el partit contra el Girona “B” diumenge. Hem de mirar l’aspecte positiu, també”.

Admet que “em fa ràbia” perquè considera que aquests dies de baixa “són dies perduts i espero que m’operin com més aviat millor per poder començar la rehabilitació”. Abde, de 23 anys, confia a poder ajudar a l’equip en el tram final de la temporada, en el qual mai se sap quins seran els objectius de llavors. El davanter va pujar al primer equip de la mà del tècnic Oliver Ballabriga.

To Top