L’Egara s’endú el derbi femení contra l’Atlètic i el CD Terrassa cau a Santander

Un gol de penal-córner ha decidit l’enfrontament disputat al Pla del Bon Aire

Una jugada del partit disputat entre l'Egara i l'Atlètic / Lluís Clotet

L’Egara s’ha imposat per 1 a 0 en el derbi de la novena jornada de la Divisió d’Honor femenina que l’ha enfrontat a l’Atlètic a les instal·lacions del Pla del Bon Aire.

Un gol de penal-córner de Laia Insenser en el tercer quart ha decidit el matx per a les de Joan Vidal, que continuen a la cinquena plaça de la classificació, si bé ara només a dos punts de les de Can Salas, que són quartes.

El CD Terrassa, per la seva banda, torna de buit de la seva visita al Sardinero, al camp de La Albericia de Santander. Les d’Alejandro Ayabarrena s’han avançat en el marcador a un minut per a la conclusió del primer quart, amb una bona rematada de Lídia Bosch, però el conjunt cantàbric ha reaccionat i ha capgirat el resultat amb dos gols de Julieta Ceballos. Després d’aquesta derrota, les de les Pedritxes baixen de la setena a la vuitena plaça de la classificació.