Esports

El San Cristóbal, obligat a sumar

Demà a les 12 hores, el conjunt dirigit per Dani Andreu s’enfrontarà a domicili al Girona “B”, que no està en un bon moment i és catorzè a la lliga

El centrecampista Guillem Hernández, a la dreta, en el partit de la passada jornada al Municipal de Ca n’Anglada contra el Tona / LLUÍS CLOTET

En el partit corresponent a la novena jornada de lliga, el CP San Cristóbal visitarà el municipal de Riudarenes per enfrontar-se demà a les 12 hores al Girona “B”. El conjunt gironí no passa el seu moment més dolç. De fet, ocupa la catorzena posició en la competició domèstica, amb un balanç d’una victòria, quatre empats i tres derrotes.

Precisament, l’equip dirigit per Dani Andreu tampoc està tenint, ni molt menys, una bona temporada. Els parroquials van caure al seu feu contra el Tona en l’ultima jornada per 3 a 1. De fet, encadenen dues derrotes consecutives i ocupen places de descens amb només 7 punts en vuit jornades de campionat, els mateixos que ha sumat el Girona “B”. Per això, tots dos estan obligats a sumar. “Hem d’intentar puntuar en un camp difícil. Tot i que no estigui passant un bon moment, el Girona “B” és un dels equips favorits de la competició”, assenyala l’entrenador del conjunt de Ca n’Anglada. Dani Andreu expressa que “el que hem d’intentar, com a cada partit, és mantenir la porteria a zero. D’aquesta manera, obtindrem un punt assegurat i, potser, els tres”.

El lateral esquerre Guillem Vilà i el davanter Roger Escamilla són les dues baixes que tindrà el San Cristóbal en l’enfrontament de demà. Vilà està en procés de recuperació i Escamilla ha patit un esquinç de turmell. Pel que fa a les altes, el conjunt parroquial recupera a l’atacant Jordi Ranera. Com comenta l’entrenador, el CP San Cristóbal buscarà deixar la porteria imbatuda en l’encontre de demà.

No serà una tasca fàcil, tenint en compte que el Girona “B”, tot i que només compta amb 7 punts, ha fet un total de 13 gols, sent el cinquè equip més golejador del campionat. Per altra banda, l’equip gironí també acostuma a encaixar (10 gols en contra). Dani Andreu veu el grup “molt més fort que a l’inici de la temporada, però ho hem de demostrar al camp”. Després d’un inici decebedor pel que fa als resultats, els parroquials es veuen obligats a “escalar posicions”.

L’última visita l’equip va perdre

El 26 de març d’aquest mateix any el CP San Cristóbal va visitar el camp del Girona “B” en un partit que va acabar amb victòria local per 1 a 0. Els de Dani Andreu van disposar d’algunes ocasions amb empat a zero, però no les van saber concretar i, quan menys s’ho esperaven, van encaixar el gol que els va sentenciar. Tot i això, va ser el conjunt parroquials qui va disputar els “play-offs”, classificant-se com a cinquè. 

El San Cristóbal, obligat a sumar
To Top