Esports

Terrassa s’il·lusiona amb la Copa del Rei

L’Albacete visita l’Olímpic en una eliminatòria de la competició també anomenada del KO, que ha despertat un alt interès a la ciutat, amb més de 2.500 entrades ja venudes

Els jugadors del Terrassa FC, celebrant el gol del partit contra el Cerdanyola / lluís clotet

L’Olímpic de Terrassa es vestirà de gala aquest dimecres per a l’estrena del conjunt de Chus Trujillo a la Copa del Rei. El Terrassa FC rep a partir de les 18 hores a l’Albacete, classificat a la dissetena posició de la classificació actual de la Segona Divisió en un encontre que ha despertat força expectació a la ciutat i ahir a la tarda, ja s’havien retirat més de 2.500 entrades anticipades. Per a aquest compromís, el tècnic dels terrassencs no podrà comptar amb els lesionats Carlos Badal, Lucas Viña i Gil Muntadas, que quedaran descartats de la llista de convocats. L’àrbitre d’aquest partit serà el valencià Andrés Fuentes Molina.

Per aquest compromís toca deixar de banda el resultat del darrer partit de lliga contra el Cerdanyola, que va acabar en empat. “Al futbol com a la vida, no et pots delectar en les alegries ni en les tristeses”, va comentar ahir el tècnic canari del Terrassa FC, després de l’entrenament abans de la disputa de la Copa del Rei. Chus Trujillo va assenyalar que “ningú es vol perdre aquest tipus de partit i esperem que sigui una festa”.

L’entrenador dels egarencs va manifestar que “no sempre ve un rival d’entitat i que juga on ens agradaria estar a tots, jugadors, afició i tècnics, al futbol professional”. Chus Trujillo va declarar també que té previst “plantejar el partit amb tota normalitat” i va afegir que “en un camp, onze contra onze pot passar qualsevol cosa i el futbol ens ha donat molts exemples d’això”.

La sorpresa negativa

L’entrenador del Terrassa FC va assenyalar que “ells vindran previnguts i no voldran ser la sorpresa negativa de la jornada” i va dir que “ens haurem d’adaptar molt de pressa a la velocitat que es juga en la seva categoria i, si som capaços de fer-ho, competirem bé”. Chus Trujillo va detallar que el seu objectiu és intentar explotar els punts dèbils de l’Albacete i que “sortirà un onze reconeixible”.

El tècnic canari va comentar que “jugar la Copa del Rei és mèrit dels que estaven aquí la passada temporada” i va agregar que “és una competició diferent i bonica i permet somiar als equips humils i comparar-nos amb els equips que estan al futbol professional”. Rubén Albés, tècnic de l’Albacete, té molt clar que “les eliminatòries de Copa són molt complicades i tractarem de fer un bon partit, amb tota la seriositat i el màxim respecte al Terrassa”.

La presència de l’afició, fonamental

Chus Trujillo ja ho va dir quan va aterrar al Terrassa FC. El suport dels aficionats és fonamental per al Terrassa FC, però també va deixar clar que era l’equip el que s’ha d’encarregar d’encomanar d’il·lusió als seguidors, amb el seu joc i els resultats. De cara al partit, el tècnic canari va dir que “som nosaltres els que, amb el nostre joc i els nostres resultats els que hem de reclamar a l’afició i si no som capaços en el camp de fer-ho bé, guanyar i generar il·lusió, és molt difícil enganxar a l’afició”. El ritme de venda d’entrades per al matx amb l’Albacete està sent molt alt i l’entrenador del conjunt egarenc va assegurar que “el futbol és per als aficionats i veure el camp amb 3.000 o 4.000 aficionats, seria molt bo”.

To Top