El Natació Terrassa té la victòria a tocar a Sabadell

Ignasi Bargalló va anotar 7 dels 14 gols dels egarencs en el derbi vallesà de la sisena jornada, on els de Dídac Cobacho van disposar d’opcions de victòria en un gran partit

Jordi Chico, defensant el jugador del CN Sabadell Blai Mallarach / DAVID CHAO

Gran partit del CN Terrassa en una de les piscines més complicades de la lliga, la de Can Llong. En el derbi vallesà de la sisena jornada, els de Dídac Cobacho van caure per la mínima (15-14) a la piscina de l’etern rival, el CN Sabadell. En un duel molt més equilibrat del que s’esperava, els terrassencs van tenir la victòria a tocar, però no van poder sumar cap punt.

Després d’haver encaixat la primera derrota de l’exercici, el CN Terrassa ocupa la quarta posició amb els mateixos 15 punts que el tercer, el CN Barcelona, i el cinquè, el Mediterrani. Lideren la classificació amb 18 punts el Barceloneta i el Sabadell.

El derbi va començar amb un Sabadell molt solvent, que gràcies a dues dianes d’Óscar Asensio es va situar amb un perillós 2 a 0. El primer quart va ser molt intens, amb alternatives constants en el marcador. Joe Bruce i Ignasi Bargalló van empatar mitjan primer quart. Bargalló va ser la gran referència ofensiva dels egarencs. Va anotar la meitat dels gols del conjunt visitant. Els de Quim Colet es van avançar dues vegades més en el marcador, però Marcel Teclas i el capitá Ricard Alarcón van dur el matx al 4-4 en acabar el primer acte.

La igualtat va continuar al segon període. Un inspirat Bargalló va aconseguir el primer avantatge per als de Díodac Cobacho al minut 9, però l’ex del Terrassa Alberto Barroso va empatar dos minuts després.Barroso va signar el 6 a 5 de penal, però dues dianes de Bargalló i Chico van situar el CN Terrassa manant per 6 gols a 7 al descans.

Manava el CN Terrassa al descans

A la represa, els sabadellencs van signar el seu millor parcial, un 5 a 2 que va deixar el partit ben encarat a favor seu. Albert Sabadell i Bargalló van anotar els dos gols dels terrassencs i es va entrar en el quart període amb un 11 a 9 a favor dels locals.

Van intentar els de Cobacho donar-li la volta al marcador, però dos gols de Blai Mallarach i Alberto Barroso en menys de tres minuts van fer molt de mal als de Cobacho. Un parcial de 0 a 3 del Terrassa amb gols d’Alarcón, Bargalló i Teclas van situar els visitants a un sol gol de distància quan faltaven tres minuts per acabar (13-12). L’intercanvi de gols posterior (2-2) va impedir que el CN Terrassa optés a la victòria. Un pletòric Bargalló va anotar els dos darrers gols de l’encontre als segons finals.