El San Cristóbal no pot amb un Tona molt més efectiu

Els visitants han sabut aprofitar molt millor les seves jugades d’atac i s’han imposat per 1 a 3 al Municipal de Ca n’Anglada

Mario Cantí intenta rematar de cap davant la pressió del defensa del Tona Banús / Lluís Clotet

Derrota per 1 a 3 del San Cristóbal al Municipal de Ca n’Anglada davant d’un Tona que està sent una de les revelacions de la temporada i que ha sabut aprofitar més bé les seves oportunitats de gol. Els d’Andreu encaixen la seva segona derrota consecutiva després de perdre la passada jornada al camp del Reus Reddis.

Abans de començar l’encontre, Paco Ramos, exjugador i expresident de l’entitat parroquial, ha fet la sacada d’honor, en una jornada en la qual l’han nomenat president d’honor del San Cristóbal.

La primera meitat ha ofert alternança de forces entre tots dos equips. Ha pogut marcar el conjunt parroquial en el primer minut de joc, en una rematada de cap de Mario Cantí que no ha pogut acabar en gol.

Poc després, Adri Montoro ha servit en llarg a Abde, que ha controlat bé la pilota, però el seu xut ha sortit desviat. El Tona ha reaccionat i ha dut a terme algunes entrades per la banda que no han acabat amb res positiu.

En aquest període de partit, els visitants han disposat de dues opcions. Primer, un xut de Campayo que ha sortit fora, i més tard una centrada-xut molt ajustada de Nil Salarich, des de la banda dreta de l’atac del Tona, que Lázaro ha rebutjat a córner.

Els d’Andreu han tornat a la càrrega, amb un llançament de falta amb molta intenció d’Enric Vallès, que ha sortit per sobre del travesser. I, en la següent acció dels visitants, s’han avançat en el marcador.

Campayo ha servit la pilota a Dídac que, després d’un precís retall, ha sorprès Lázaro amb un xut ras. El 0 a 1, en el minut 29, ha esperonat els parroquials, que fins al descans han provat de trobar el camí del gol de l’empat, si bé sense crear grans ocasions de gol.

La més rellevant, un xut creuat amb molta intenció per part d’Abde després d’un contraatac, que ha acabat fora. Sense més ni més, s’ha arribat al temps de descans.

A la represa, el San Cristóbal ha sortit dominant la pilota i ha atacat amb certa insistència davant d’un Tona que s’ha defensat amb jerarquia.

En el minut 64, tot s’ha complicat encara més per als d’Andreu amb el 0 a 2, en una jugada d’atac que ha definit Pijuan amb una rematada impossible per al porter Lázaro.

Ha pogut retallar distàncies de seguida l’equip egarenc, en un llançament de falta que Mario Cantí ha rematat de cap al pal de la porteria del Tona. Els visitants, però, han pogut fer el tercer en una contra en què Pius s’ha plantat tot sol davant de Lázaro, però el porter local ha evitat el gol.

El refús l’ha caçat Pijuan, però de nou Lázaro ha evitat el 0 a 3 dels visitants amb una excel·lent intervenció. En el minut 82, el San Cristóbal ha retallat diferències en un gol de cap d’Otero, a la sortida d’un llançament de córner.

Els últims instants de partit han estat de domini evident dels terrassencs, que ho ha intentat de totes les menares per tal d’empatar. Carlos Olmo, en un córner, ha rematat de cap massa alt, en una de les poques opcions que ha fabricat l’equip local.

Però la igualada no ha arribat i sí l’1 a 3, en una indecisió entre el porter Lázaro i Yeray, que Casanovas, sense oposició, ha aprofitat per sentenciar el matx, en el temps afegit.

Pel San Cristóbal han jugat: Lázaro, Adri Montoro (Otero, m. 79), Max Llovera, Ricki, Joan Cervós, Guillem (Lamine, m.79), Enric Vallès (Carlos Olmo, m. 66), Mario Cantí, Miki Martínez (Yeray, m. 46), Roger Escamilla (Sergio Rey, m. 66) i Abde.