Esports

El CN Terrassa visitarà la piscina del Sabadell en el derbi

Agustí Pericas serà baixa a causa d’un trencament fibril·lar a l’espatlla dreta

El waterpolista del CN Terrassa Jordi Chico / NEBRIDI ARÓZTEGU

Dos dels tres primers classificats de la lliga de Divisió d’Honor masculina s’enfrontaran aquest dissabte a les 12.45 hores a la piscina de Can Llong de Sabadell. El CN Terrassa visitarà un CN Sabadell que també ha guanyat els cinc partits de lliga que es porten disputats. El conjunt que prepara Quim Colet ha perdut aquesta setmana per la mínima (10-9) davant del Barceloneta a la final de la Copa Catalunya.

L’entrenador del CN Terrassa, Dídac Cobacho, considera favorit el conjunt sabadellenc, per bé que no dona res per perdut. “És un derbi i ens fa molta il·lusió guanyar-lo. Sabem que ara per ara el Sabadell és superior a nosaltres. Està obtenint molt bons resultats tant a la lliga com a la Champions, però tindrem les nostres opcions i intentarem aprofitar-les”, assenyala.

Els terrassencs es desplaçaran avui a la piscina de Can Llong amb la baixa d’Agustí Pericas, que pateix una estrebada muscular a l’espatlla dreta. Es recupera d’un trencament fibril·lar i s’haurà d’estar un parell de setmanes de baixa.

Potencial ofensiu

Mantenir-se dins del partit el màxim de temps possible és el gran objectiu que s’ha fixat el tècnic del CN Terrassa. “El Sabadell és un equip ofensivament molt potent, però nosaltres hem de ser capaços d’utilitzar les nostres armes i intentar que no se’ns escapin en el marcador si volem tenir opcions de competir fins al final”, assenyala Cobacho.

El CN Atlètic Barceloneta, el CN Sabadell i el CN Terrassa lideren la classificació amb 15 punts i un balanç de cinc victòries en els cinc partits de lliga que s’han jugat. Els segueixen en la classificació Barcelona i Mediterrani, empatats a 12 punts.

Els terrassencs venen de superar per 11 gols a 6 el CN Mataró a la piscina de l’Àrea Olímpica, mentre que el CN Sabadell es va imposar dissabte passat per 8 a 10 a la Nova Escullera davant del CN Barcelona.

Els egarencs visitaran el dimecres 8 de novembre a les 20.45 hores la piscina dels cenebistes en la setena jornada de la competició.

To Top