Esports

Albert Luque nega pressions a Jennifer Hermoso

El director de la selecció masculina de futbol ha declarat aquest dimarts des dels Jutjats de Terrassa

Albert Luque ha declarat aquest dimarts al matí des de Terrassa / ALBERTO TALLÓN

El terrassenc Albert Luque, actual director de la selecció espanyola masculina de futbol, ha declarat aquest dimarts per videoconferència des de Terrassa per les presumptes pressions a la futbolista Jennifer Hermoso per tal que intercedís a favor de Luis Rubiales per l’episodi del petó no consentit de la final de la passada Copa del Món femenina de futbol d’Austràlia i Nova Zelanda, on Espanya es va proclamar campiona del Món.

Luque, que és un dels investigats en la causa,  ha negat haver participat en les pressions denunciades per la futbolista internacional per part de diferents membres de la Federació Espanyola. En el transcurs de la diligència judicial practicada aquest dimarts, el de Terrassa només ha respost a les preguntes del seu advocat, segons afirmen fons de la fiscalia.

Ha declarat des dels Jutjats de Terrassa

L’exdavanter del Mallorca, Deportivo i Newcastle ha declarat des dels Jutjats de Terrassa per videoconferència davant del jutge instructor de la causa, Francisco de Jorge. Ho ha fet en qualitat d’investigat per un possible delicte de coaccions.

Luque ha reconegut que va intentar parlar amb Jennifer Hermoso quan aquesta es trobava de vacances a Eivissa amb la resta de les internacionals espanyoles, “perquè eren amics”, però no ho va aconseguir. Com la mateixa Jennifer Hermoso va relatar en seu judicial, ho va intentar a través de la seva amiga Ana Belén Ecube. El terrassenc ha negat també que es desplacés a Eivissa expressament per parlar amb la futbolista, si no que ja era a l’illa.

To Top