El Terrassa FC no afluixa i venç al camp de la Penya Independent

Amb gols de Dani Cervera, Jofre i Pau Salvans, els de Chus Trujillo s’han imposat per a 1 a 3 a Eivissa

Els jugadors del Terrassa FC celebren el gol de Jofre al camp de la Penya Independent /Juanma Medina - Terrassa FC

Després de trencar la mala ratxa i obtenir el primer triomf la passada setmana, el Terrassa FC ha tornat a guanyar, en aquesta oportunitat a domicili i al camp de la Penya Independent. Els de Chus Trujillo han encarrilat el resultat a la primera meitat, en la qual s’han avançat amb dos gols a favor seu. A la represa, han pogut sentenciar el matx.

El conjunt de Chus Trujillo ha estat molt millor a la primera meitat. Tot i que en el primer minut de joc, els locals han tingut una ocasió que ha evitat Marcos Pérez, els terrassencs han gaudit de les millors opcions i, a més, han sabut concretar-ne dues.

Aythami ho ha provat amb un xut per sobre del travesser i ha replicat la Penya Independent amb un intenta de Navas que ha sortit fora.

I en el minut 12 s’ha avançat el Terrassa FC, en una acció de Diego per la banda dreta. La seva centrada al segon pal l’ha aprofitat Dani Cervera per batre al porter local amb un xut creuat.

Els balears han reaccionat i, en el minut 20, Machuca ho ha intentat pels locals, però amb una rematada sense conseqüències i, de seguida, el conjunt egarenc ha aconseguit el 0 a 2, en un xut d’Aythami que ha rebutjat el porter Lucas i Jofre, molt atent, s’ha apoderat del refús per marcar el segon dels visitants.

Quatre minuts més tard, i en una acció de Gil Muntadas, Aythami ha estat molt a prop del tercer, però Lucas ho ha evitat. En el tram final d’aquest primer temps, els eivissencs han buscat retallar distàncies per arribar al descans amb una renda en contra més assequible, però els seus xuts no han tingut èxit.

Només començar el segon temps, el Terrassa FC ha viscut un ensurt que ha resolt Marcos Pérez amb una bona intervenció. En el minut 10, Jofre ha tingut la sentència a les seves botes, però la seva rematada creuada no ha arribat al seu destí.

Els de Chus Trujillo han sabut fer el seu partit davant una Penya Independent que no ha trobat cap escletxa per sorprendre la rereguarda dels egarencs.

Poc abans de la mitja hora de joc d’aquesta meitat, Pau Salvans, que no feia gaire que havia ingressat al terreny de joc, ha protagonitzat una jugada personal i el seu xut ha suposat el 0 a 3.

Els balears, però, han retallat diferències de seguida, en el minut 29, en un llançament de córner que ha concretat Álex Revuelta. El Terrassa FC ha contestat amb una bona ocasió de Pau Salvans que no ha suposat cap novetat en el marcador.

L’equip eivissenc ha incrementat el seu domini i ha gaudit de dues bones accions per tornar a marcar, si bé cap ha acabat dins de la porteria dels terrassencs.

Han sigut uns minuts d’angoixa per la defensa visitant i Isuardi, en el minut 80, ha gaudit d’una bona opció per als locals que Marcos Pérez ha aconseguit avortar.

A quatre minuts per a la conclusió, la Penya Independent s’ha quedat amb 10 jugadors, per l’expulsió amb vermella directa de Rulo, per agredir a un rival.

El Terrassa FC ha jugat més còmode fins a la conclusió del matx i ha pogut sumar la seva segona victòria consecutiva després d’estrenar-se la passada jornada a casa, contra l’Andratx.

Pel Terrassa FC han jugat: Marcos Pérez, Diego, Jaouad, Neeskens, Lucas Viña, Jofre (Piera, m. 84), Víctor Morales, Adri Lledó (Pau Salvans, m. 68), Dani Cervera (David Jiménez, m. 60) Gil Muntadas i Aythami (Pol Sánchez, m. 68).