Esports

Sortida a Eivissa per confirmar la millora del Terrassa FC

Diumenge a les 12, el Terrassa FC buscarà la segona victòria consecutiva a la lliga. Ho farà al camp de l’antepenúltim, una Penya Independent que té un punt menys que els terrassistes

Adri Lledó, migcampista del Terrassa FC / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El camp municipal de futbol de Sant Miquel acollirà diumenge a les 12 hores el partit de la vuitena jornada de lliga entre la Penya Independent d’Eivissa i el Terrassa FC. Ambdós equips estan separats per un sol punt a la taula classificatòria. Serà un examen important per als egarencs, que volen trencar d’una vegada el malefici que els persegueix davant dels equips balears.

El conjunt que prepara Chus Trujillo és tretzè amb els mateixos sis punts que l’Atlético Saguntino i l’Alzira, mentre que els eivissencs ocupen l’antepenúltima posició amb cinc punts. Igual que el Terrassa, només han guanyat un partit dels set que han disputat fins ara.

El capità Àlex Fernández podria disposar demà dels primers minuts, ja recuperat de la seva lesió. “Tots els jugadors estan molt bé. El fet que hi hagi competència ens ajuda a tots”, explica Trujillo, que ha reiterat que la meritocràcia serà l’únic criteri a l’hora de confeccionar l’onze inicial.

Després de tancar la mala ratxa de resultats gràcies a la mínima victòria per 1 a 0 a l’Olímpic davant de l’Andratx, els terrassistes viatgen a Eivissa amb la màxima ambició per tal de continuar escalant posicions a la taula.

“Convé no equivocar-se amb el rival. La Penya Independent és un rival que juga molt bé, és atrevit, intenta atreure’t i no busca el futbol directe ni les segones jugades. La victòria et permet assentar molt millor totes les idees i et fa encarar el següent partit amb altres perspectives. Els vaig veure davant de l’Hércules i no van fer un mal partit”. Amb aquestes paraules s’expressava el tècnic canari del Terrassa.

Un rival que juga i deixa jugar

Sosté que els eivissencs no posaran les coses senzilles, per bé que prefereix jugar contra un equip que intenti jugar a futbol i no només defensar-se. La Penya Independent arriba amb les mateixes exigències numèriques que els terrassistes. I també venen de guanyar. Per a Trujillo, canviar la dinàmica és fonamental per al Terrassa.

I afegeix: “Ens tocarà mastegar sorra, però si fem les coses bé, el talent acabarà sortint i ens endurem els tres punts. El dimoni és als detalls. Ets millor com més detalls del joc controles. N’hi ha que et fan perdre o guanyar un partit. Les ratxes són per trencar-les. El fet que no hàgim guanyat mai a les Balears és un al·licient més per tornar d’allí amb els tres punts”, diu.

Dani Cervera espera un partit de tu a tu

El davanter del Terrassa FC Dani Cervera explicava ahir que haver sumat ja la primera victòria ha aportat un punt de tranquil·litat a l’equip. “Motivacionalment, la victòria davant de l’Andratx ens ha donat un plus de cara a aquest desplaçament. Aquesta setmana hem entrenat amb una altra cara”, assenyala. Pel que fa al rival, comenta: “La Penya Independent serà un rival complicat. És un camp de dimensions reduïdes i qualsevol errada et pot condemnar. Caldrà estar concentrats els 90 minuts. A tots dos equips ens agrada jugar la pilota. Segur que es veurà un partit de tu a tu”, comenta. Pel que fa al seu canvi davant de l’Andratx, va dir: “Estic molt agraït a l’entrenador. Jo estic aquí per sumar. Qui millor treballa és qui acaba jugant”.

To Top