Esports

El CN Terrassa no té res a perdre a Barcelona

Aquest dissabte a les 19 hores, el conjunt que entrena Xavi Pérez disputarà la segona jornada de la fase de grups de la Champions League a la piscina del CN Sant Andreu

La neerlandesa del Natació Fleurien Bosveld / NEBRIDI ARÓZTEGUI

La segona jornada de la fase de grups de la Champions League femenina de waterpolo oferirà aquest dissabte al vespre un enfrontament entre el CN Sant Andreu i el CN Terrassa. La cita és aquest dissabte a les 19 hores a la piscina Pere Serrat de Barcelona. Les egarenques afronten el matx com a líders del grup “A” de la competició, amb els mateixos 3 punts que les andreuenques. A la primera jornada, l’equip que entrena Xavi Pérez es va imposar per 8 gols a 12 a la piscina del SIS Roma, mentre que les andreuenques van batre per 10 a 11 a Sicília davant de l’Ekipe Orizzonte de Catània.

En aquesta segona jornada de la competició, el CN Sant Andreu parteix com a favorit davant d’un CN Terrassa que no té res a perdre. Intentarà millorar respecte al partit de lliga d’aquest dimecres per tal de consolidar-se com a líder en solitari del seu grup. “Tot el que no sigui que o bé el Sant Andreu o bé l’Orizzonte acabin primers de grup serà una gran sorpresa. Aquests dos equips estan per sobre del SIS Roma i de nosaltres mateixes. Així i tot, ens coneixem molt amb el Sant Andreu i les intentarem sorprendre a la seva piscina”, assegura l’entrenador del CN Terrassa, Xavi Pérez.

El conjunt barceloní té un equip molt potent, començant per la seva portera Martina Terré, una de les millors del món. Les germanes Ariadna i Elena Ruiz constitueixen el principal perill anotador d’un Sant Andreu que disposa de waterpolistes molt versàtils, que defensen de manera molt contundent i tenen també un bon llançament. És el cas de les internacionals espanyoles Paula Crespi i Nona Pérez.

Millorar les prestacions

Per a Xavi Pérez, el CN Sant Andreu “és un molt bon equip, que es tanca molt bé en defensa i és capaç de sortir a la contra amb una gran solvència”. Confia el tècnic que les seves jugadores siguin capaces de millorar les prestacions que van oferir en el partit de lliga d’aquesta mateixa setmana, un matx en el qual van anar sempre per darrere en el marcador. “És cert que vam estar dins del partit, però elles ens van castigar molt amb els seus contracops. Haurem d’anar amb compte en aquest sentit. És un partit en el qual no tenim res a perdre i molt a guanyar. Espero que puguem ajustar millor la nostra defensa i controlar millor els atacs del Sant Andreu. És fonamental que estiguem més temps dins del partit. El Sant Andreu té millor equip i juga a casa, però nosaltres confiem en les nostres possibilitats i no descartem res”, assenyala el preparador de les terrassenques.

En l’altre partit del grup es produirà un derbi italià. També aquest dissabte, però a les 17 hores, l’Orizzonte i el SIS Roma buscaran els seus primers punts en aquesta lligueta a la piscina siciliana.

To Top