Que la Copa del Rei no distregui ningú

Aquest és el repte del tècnic del Terrassa FC, Chus Trujillo, que demana als seus jugadors que ara se centrin en el primer objectiu, que és escalar posicions a la lliga

El tècnic canari del conjunt egarenc, donant instruccions al davanter David Jiménez, al partit de diumenge passat a l’Olímpic / nebridi aróztegui

L’entrenador del Terrassa FC no vol que el partit contra l’Albacete de la Copa del Rei distregui a la seva plantilla de cara als objectius més primordials a la lliga. “Quan arribi l’afrontarem amb tota la il·lusió del món, però ara mateix hem d’estar centrats en la lliga”, va manifestar Chus Trujillo.

“Ara toca el que toca i no ens podem despistar i hem de sortir del pou” i espera que quan se celebri el partit de la Copa, “tinguem més canalitzada la competició de la lliga”, va assenyalar l’entrenador canari del conjunt egarenc, que també va reclamar que s’ha de viure el dia a dia i, quan arribi el matx contra l’Albacete, ja hi pensaran, sabent que serà complicat.

Sobre el fet que el sorteig emparelles al seu equip amb l’Albacete va comentar que no tenia cap preferència entre els possibles adversaris i va dir que “era el que toqués, perquè només pots desitjar i no pots fer res més”, Chus Triujillo, respecte a aquest contrincant, va assegurar que “és un magnífic rival, amb un gran entrenador i que l’any passat va estar a punt de classificar-se per al “play-off” d’ascens” a la Primera Divisió.

El tècnic del Terrassa FC va mostrar el seu gran respecte per l’Albacete i va afegir que “nosaltres som l’equip inferior i som els que hem de posar més sobre la taula i arriscar més i ho farem així”. No descarta superar l’eliminatòria, en cap cas.

“El futbol no para de donar exemples i a vegades els petits guanyen als grans i en aquest format de la Copa del Rei acostuma a haver-hi sorpreses, sobretot en aquesta primera eliminatòria”, va declarar Trujillo. De moment, encara no hi ha una data concreta per a la celebració d’aquest partit. Les dates establertes van des del 31 d’octubre al 2 de novembre.

A la primera jornada

El Terrassa FC no rep a l’Albacete a l’Olímpic des del 31 d’agost de 2002, en la primera jornada de lliga de la Segona Divisió “A”, precisament en la temporada del retorn a la categoria de plata del futbol espanyol. Mario Gibanel, en el minut 8, va avançar al conjunt egarenc, però en el minut 31, els visitants van empatar gràcies a un penal transformat per Jesús Perera. En l’encontre de la segona volta, celebrat el 9 de febrer de 2003 al Carlos Belmonte, el Terrassa FC va caure per un ajustat 1 a 0, amb un gol, de nou, de Jesús Perera, en el minut 3 de partit.