Esports

L’entrenador del CD Terrassa Jordi Fitó, al cos tècnic de la selecció femenina

Juantament amb Edu Aguilar, serà un dels ajudants del nou seleccionador, Carlos García Cuenca

Jordi Fitó, a l'esquerra, amb el seleccionador femení espanyol, Carlos García Cuenca

L’entrenador de l’equip masculí del CD Terrassa, Jordi Fitó, s’ha incorporat al cos tècnic de la selecció absoluta femenina de hockey que comanda el preparador gallec Carlos García Cuenca. Fitó, amb qui Cuenca va compartir dues temporades com a ajudant al primer equip del conjunt de les Pedritxes, treballarà també al costat de l’entrenador del Club de Campo, Edu Aguilar.

Carlos García Cuenca va substituir l’anglès Adrian Lock, que va ser destituït després de més d’una dècada al capdavant de la selecció femenina espanyola arran dels mals resultats obtinguts en el passat Campionat d’Europa celebrat a Mönchengladbach.

Els responsables tècnics de la Federació Espanyola van decidir que fos García Cuenca, fins llavors ajudant de Lock, qui es fes càrrec de l’equip fins als Jocs de París 2024. El primer gran repte de la selecció espanyola femenina és el Preolímpic que es disputarà a València entre els dies 13 i 21 de gener del 2024. Espanya ha d’acabar entre els tres primers si vol ser als Jocs de París.

Doble victòria per 4 a 0 contra Itàlia

Primers duels amistosos de l’etapa de Carlos García Cuenca al capdavant de la selecció espanyola femenina, que prepara el Preolímpic del mes de gener a València. El combinat espanyol es va imposar per idèntic marcador de 4 gols a 0 a les Pedritxes i a l’Eduardo Dualde de Barcelona. En aquests dos compromisos hi han pres part 32 jugadores, vuit de les quals eren terrassenques. Es tracta de Clara Pérez Clara Barba i Clara Badia (Atlètic); Laura Bruguera i Marta Segú (RC Polo); Estel Forte (CD Terrassa); Júlia Strappato (Júnior); i Clara Ycart (Düsseldorfer), a més de la jugadora del Club Egara Maialen García.

En el primer duel, disputat al camp de les Pedritxes, la rubinenca Xantal Giné va inaugurar el marcador al minut 20. Les espanyoles van decantar la balança en un magnífic tercer quart amb tres gols anotats per les egarenques Marta Segú i Laura Bruguera i la jugadora de l’Egara Maialen García.

Idèntic resultat es va registrar dimecres al camp del Polo. La terrassenca Júlia Strappato va marcar el primer gol al minut 2. Al 7, Patricia Álvarez va fer el segon. A l’inici del segon quart, Laura Barrios va fer el 3 a 0, mentre que Blanca Pérez va segellar la golejada a l’inici del darrer període.

To Top