Esports

Dotze medalles per al Boxing Club Terrassa al Campionat Nacional de clubs

El Boxing Club Terrassa es va classificar quart d’entre 60 equips

La localitat de San Javier, a La Manga del Mar Menor (Múrcia) va acollir el Campionat Nacional de clubs. El Boxing Club Terrassa va finalitzar en una meritòria quarta posició dels 60 equips participants. Pel que fa als resultats individuals, els terrassencs van tornar amb un botí de 12 medalles, quatre de plata i vuit de bronze.

En la categoria júnior es van registrar tres plates i un bronze. Van fer plata James Oñate (54 quilos), Juan Manuel Gutiérrez (57 quilos) i Mustafá Chadlioui Jr. (63 quilos). Achraf El Idridi (54 quilos) va assolir la medalla de bronze.

En la categoria jove, el Boxing Club Terrassa es va penjar les següents quatre medalles de bronze: Óscar Travesa (-51 quilos), Martí Sánchez (60 quilos), Lleïr Amorós (63,5 quilos) i Elías Makrani (-86 quilos).

Pel que fa a la categoria elit, Paula Gutiérrez (45-48 quilos) es va penjar la medalla de bronze en la categoria femenina. A la masculina, bronzes per a Manuel Sánchez (57 quilos) i Ayman Karmoudi (63,5 quilos) i plata per a Giorgi Gvazava (71 quilos).

To Top