El San Cristóbal guanya a l’últim sospir contra la Rapitenca

Un gol de Roger Escamilla al temps afegit ha donat la victòria al conjunt parroquial contra el cuer

Jordi Ranera intenta superar al capità dels visitants, Àlex Forés / Lluís Clotet

Un gol als últims instants de Roger Escamilla ha suposat el triomf per 1 a 0 al San Cristóbal. El conjunt de Dani Andreu ha superat a la Rapitenca, el cuer de la classificació. En un partit que ha merescut resoldre’l molt abans.

El San Cristóbal ha sortit al terreny de joc disposat a dominar el joc i ho ha aconseguit. La primera aproximació dels d’Andreu ha estat una centrada d’Adri Montoro que Mario Cantí no ha pogut rematar amb comoditat.

El conjunt parroquial ha entrat en diverses ocasions per la banda esquerra, sobretot gràcies a un Jordi Ranera molt actiu. Però la primera gran ocasió ha estat per als visitants, en un córner que el defensa Carlos ha rematat al travesser.

La reacció dels terrassencs no s’ha fet esperar i Miguel Martínez ha xutat, però el porter de la Rapitenca ha aturat sense dificultats.

Poc després d’aquesta acció, el mateix Miguel Martínez ha fet una passada enrere, però Jordi Ranera no ha pogut connectar amb la pilota. De seguida, Mario Cantí ha rematat de cap una centrada d’Adri Montoro, que el porter visitant Reverte ha controlat sense problemes.

En el minut 36, Miguel Martínez ha reclamat un penal que l’àrbitre de l’encontre no ha considerat i, poc abans del descans, ha sigut Mario Cantí qui ho ha intentat, amb una centrada-xut que ha sortit fora per poc.

Els d’Andreu han  tornat a sortir amb més intensitat en els inicis de la represa i, en el primer minut, Miguel Martínez, després d’una jugada personal, no ha pogut culminar-la amb èxit.

Els parroquials han continuat dominant davant d’una Rapitenca que s’ha defensat amb tot i que fiava tota la seva aportació atacant a la contra.

Enric Vallès ho ha provat en un llançament de falta de lluny que ha sortit desviat i, més tard, Abde ha engaltat un bon xut que el porter visitant ha refusat com ha pogut i Roger Escamilla no ho ha pogut aprofitar.

La Rapitenca ha estirat les seves línies durant uns instants, però tampoc ha pogut fabricar jugades clares per avançar-se en el marcador. En el minut 74, Roger Escamilla ha rematat de cap a gol una centrada precisa d’Adri Montoro, però l’assistent ha aixecat la bandera indicant que el davanter local estava en fora de joc.

En els minuts finals del matx, els locals han reclamat un possible penal sobre Abde, que l’àrbitre no ha concedit i, també ha pogut marcar el conjunt visitant en un contraatac que Albertis, tot sol, ha rematat als núvols.

Fins a la conclusió, els d’Andreu ho ha provat de totes les formes possibles, i, en l’últim sospir, Roger Escamilla ha marcat l’1 a 0, després d’una magnífica centrada de Jordi Ranera per la banda esquerra.

Pel San Cristóbal han jugat: Lázaro, Óscar Sierra, Otero, Ricki, Adri Montoro, Guillem, Enric Vallès, Mario Cantí (Roger Escamilla, m. 59), Miguel Martínez (Raúl Pérez, m. 75), Jordi Ranera i Joel Arimany (Abde, m. 59).