Derrotes dels tres equips de Terrassa a la lliga masculina de hockey

L’Atlètic ha caigut per 2 a 3 amb el Club de Campo, el Terrassa per 3 a 2 al camp del Tenis i l’Egara per 4 a 2 a Barcelona amb el Polo

El davanter Quim Malgosa, en una acció del partit davant del Club de Campo / LLUÍS CLOTET

Per primera vegada aquesta temporada els tres conjunts terrassencs de la lliga de Divisió d’Honor masculina han perdut els seus respectius partits. En un dels grans duels de la jornada, l’Atlètic ha caigut per 2 a 3 a Can Salas davant del vigent campió, el Club de Campo, en un matx molt equilibrat. Pol Cabré-Verdiell i Pepe Cunill han anotat de penal els dos gols dels locals, mentre que pels madrilenys han marcat Ignacio Abajo, Lucas Alcalde i Álvaro Iglesias. Aquest últim ha donat el triomf als madrilenys al minut 58.

El CD Terrassa, per la seva banda, ha caigut per 3 a 2 a Santander davant del Tenis en un altre matx molt equilibrat. Els de Jordi Fitó han anat sempre per darrere en el marcador. Els autors dels gols del conjunt de les Pedritxes han estat Enric Miralles, d’stroke, i Isaac de Ignacio-Simó.

Per la seva banda, el Club Egara tampoc no ha pogut amb el Polo a l’Eduardo Dualde. Eric Moliné ha avançat els del Pla del Bon Aire, però dos gols de l’ex de l’Egara Marc Recasens, un de Llorenç Piera i un altre de Marc Reyné han donat avantatge als de Carlos García Cuenca. Àlex Broto ha establert el 4 a 2 definitiu quan faltaven cinc minuts.