Esports

No val a badar amb l’últim de la llista

El San Cristóbal, després d’obtenir el seu primer triomf a la lliga, rebrà diumenge al Municipal de Ca n’Anglada a la Rapitenca, el cuer del grup i que encara no ha sumat cap punt

El jugador parroquial Miguel Martínez en una jugada del partit contra l’Olot disputat al Municipal de Ca n’Anglada / lluís clotet

Tot i que l’adversari de diumenge del San Cristóbal és una Rapitenca que encara no ha estrenat el caseller de punts i és última de la classificació, l’entrenador de l’equip Dani Andreu no vol cap mena de confiança en el seu equip i reclama que s’ha d’afrontar el partit amb el propòsit de sumar tres punts.

Per a aquest encontre, el tècnic del conjunt parroquial no podrà comptar amb els lesionats Yeray Sabariego i Guillem Vilà, i tampoc amb els dos internacionals per Andorra, els defenses Max Llovera i Joan Cervós, que aquests dies estan amb la seva selecció per compromisos de cara a la classificació per a la fase final de l’Eurocopa.

“Tenim l’experiència de l’any passat, que vam perdre al seu camp i eren cuers”, avisa Andreu. El tècnic del San Cristóbal comenta que “ningú que conegui la categoria pensava que la Rapitenca estaria així perquè va fitxar a jugadors professionals i amb molt d’ofici, que viuen d’això i estan en una situació anòmala que, en un moment o altre, se’n sortiran”.

Fer bona la victòria

El tècnic del conjunt egarenc va declarar que és molt important “fer bona la victòria de la setmana passada al camp del Prat” amb un nou triomf, en aquesta ocasió, a casa. “El Municipal de Ca n’Anglada ha de ser un fortí i hem d’assegurar els punts, perquè no ens podem permetre perdre més punts com a locals”, va dir.

Andreu va assegurar que l’equip mantindrà la seva idea de joc i no pensa variar en funció del contrari. “Sempre juguem de la mateixa manera a casa i hem d’intentar fer-ho de la millor manera possible, dins de la nostra idea de joc, que hem d’imposar-la”, va afirmar. El matx començarà a les 12 hores, com ja és habitual en els encontres que disputa com a local.

To Top