Esports

A vuit punts de la zona de “play-off”

El Terrassa FC és un dels pitjors equips dels 90 que integren els cinc grups de la Segona Federació. És penúltim sense cap victòria, amb cinc gols a favor i deu en contra

Els terrassistes s’han conjurat per revertir des de diumenge la mala situació / NEBRIDI ARÓZTEGUI

S’ha disputat ja gairebé una cinquena part dels partits de lliga del grup tercer de la Segona Federació i el Terrassa FC continua sense haver guanyat cap dels sis partits que ha disputat. El conjunt que entrena des de la setmana passada el canari Chus Trujillo s’ha conjurat per sumar dues victòries en els dos propers partits i abandonar de manera definitiva les posicions de descens. Actualment, el Terrassa és penúltim amb els mateixos tres punts que l’antepenúltim, el Formentera.

L’equip es troba a vuit punts de distància de les posicions de “play-off” d’ascens, que tanca precisament el Torrent, darrer botxí dels terrassistes.

Comparteix posicions de descens amb Penya Independent, Formentera, La Nucía i Espanyol “B”. La zona de permanència l’ocupa ara per ara l’Alzira que té 5 punts, mentre que el primer dels equips que poden respirar tranquils és la Peña Deportiva d’Eivissa, que en té 6.

A la plantilla es veu com una absoluta necessitat encadenar un parell de victòries, una circumstància que és més que factible. Diumenge visita l’Olímpic l’Andratx. Els mallorquins són setens amb dues victòries, tres empats i una derrota, però els terrassistes han de fer valer d’una vegada per totes la seva condició de locals. I el diumenge vinent, el Terrassa viatjarà a Eivissa per visitar el cuer, una Penya Independent que té un punt menys que els terrassistes i acumula dos empats i quatre derrotes. Sumar aquests sis punts sembla imprescindible per a un Terrassa que diumenge passat ja va donar pistes al Narcís Sala de les seves possibilitats, tant ofensives com defensives. Si Chus Trujillo va assegurar que s’havia centrat a treballar els aspectes defensius, aquesta setmana ha tingut ja més temps per ajustar el funcionament del sistema ofensiu de l’equip.

Rivals de dalt

Després d’aquests dos propers partits, al Terrassa se li presenta un calendari molt més exigent. En la novena jornada visitarà l’Olímpic el Cerdanyola d’Oliver Ballabriga. I els dos següents compromisos seran amb dos dels quatre primers. El 5 de novembre, el Terrassa visitarà el quart, l’Europa, i el 12 de novembre rebrà el segon, l’Hércules. Cal tenir en compte que les seves tres derrotes s’han produït davant d’equips que estan classificats entre els cinc primers: Badalona Futur, Lleida i Torrent.

To Top