Esports

Empat a zero del Terrassa FC en el debut de Chus Trujillo

El conjunt egarenc va sumar un punt, el tercer a la lliga, al camp del Sant Andreu

El nou entrenador del conjunt egarenc donant instruccions al partit del Narcís Sala / Arnau Alcalà

El debut del tècnic Chus Trujillo ha finalitzat amb empat a zero en el marcador. El Terrassa FC ha sumat un punt a un sempre complicat Narcís Sala, davant d’un Sant Andreu que ha estat millor a la primera meitat. Els egarencs han disposat d’algunes ocasions per marcar, sobretot a la segona part, però no han pogut concretar-les.

Després d’uns 10 primers minuts sense que cap dels dos conjunts controlés la situació, el Sant Andreu, amb xuts de lluny, ha començat a disposar d’algunes opcions per marcar.

Josu, en el minut 12, ho ha intentat, però Marcos Pérez ha aturat el seu xut. Gil Muntadas, en un llançament de falta, ha vist com Jaime enviava a córner el seu tir.

Pau Darbra i Alexis també han buscat el gol, però Marcos Pérez ha refusat els seus intents. La millor ocasió pels locals ha sigut en el minut 29, quan Albertito, de cap i amb tot per marcar, ha rematat fora una precisa centrada des de la banda esquerra de Genís.

Jordi Cano també ha rematat per part dels egarencs i Jaime ha rebutjat la pilota. Josu, en dues ocasions, ho ha provat de nou de lluny, sense èxit i, poc abans del descans, i de nou a passada de Genís, Pau Darbra ha tornat a gaudir d’una bona opció, però Marcos Pérez ha respost amb una magnífica intervenció que ha evitat el gol dels barcelonins.

El davanter Aythami Perera, que ha acabat lesionat, en una acció del partit amb el Sant Andreu / Arnau Alcalà

La segona meitat ha sigut menys intensa i amb menys ocasions de gol. Jaouad, en un córner, ha estat a punt de sorprendre a Jaime, però un defensa ha enviat la pilota de nou a córner.

Josu ha tingut una immillorable opció per als locals, però Marc Pérez ha aturat la seva rematada creuada. David Jiménez, pel Terrassa FC, ho ha provat de falta, si bé el seu llançament l’ha desviat un defensa a córner.

I en aquest córner, Piera, de cap, ha estat a punt de marcar, en una rematada que ha sortit per sobre del travesser.

En el tram final de l’encontre, els de Trujillo han tingut algunes aproximacions de perill, especialment en una centrada de Toledo a la qual Piera no ha arribat per molt poc. La pitjor notícia d’aquests instants de partit ha estat la lesió del davanter canari Aythami, que ha abandonat el terreny de joc en el minut 79.

Ja al temps afegit, una falta a favor del Sant Andreu ha acabat impactant al travesser, després que un defensa visitant toqués la pilota.

L’empat a zero, al final, ha sigut el resultat definitiu en el primer encontre del tècnic canari a la banqueta del conjunt egarenc.

Pel Terrassa FC han jugat: Marcos Pérez, Diego (Toledo, m. 73), Jaouad, Neeskens, Lucas Viña, Víctor Morales, Adri Lledó (Dani Cervera, m. 79), Pau Salvans (Piera, m. 60), Gil Muntadas, Jordi Cano (David Jiménez, m. 60) i Aythami (Jofre, m. 79).

To Top