Esports

Primer capítol de l’era Trujillo

El Terrassa FC estrena entrenador diumenge al Narcís Sala, contra el Sant Andreu. Serà el primer partit de Chus Trujillo, que ha arribat per substituir a Gerard Garrido a la banqueta

El nou tècnic, Chus Trujillo, en el primer entrenament amb l’equip del passat dijous / nebridi aróztegui

Primer partit de l’era del nou entrenador del Terrassa FC, que ha arribat per substituir a Gerard Garrido. Chus Trujillo debutarà a la banqueta del conjunt egarenc diumenge, a partir de les 18 hores, al Narcís Sala, contra el Sant Andreu. L’equip ha sumat només dos punts dels quinze possibles i l’objectiu ineludible és revertir la mala situació. Per aquest partit, Trujillo només tindrà les sabudes baixes d’Àlex Fernández i Carlos Badal, que encara es recuperen de les seves respectives lesions.

Trujillo va afirmar, després de l’entrenament de divendres a l’Olímpic, que “veig els jugadors predisposats i la qualitat no em sorprèn, perquè sabia que la tenen, i crec que aquesta és la millor de les virtuts que podem exhibir ara, la predisposició”. L’entrenador canari va dir que ha recomanat els jugadors que no es mirin la classificació, ni quan estan a baix ni s’hi estan a dalt, i va agregar que “ara comencem de zero”.
També va detallar que veu els jugadors “concentrat i responsabilitzats”, perquè saben que no han fet les coses bé i “per això estic jo aquí” i que tenen la seva part en la situació de l’equip, i va manifestar que “han de ser valents i treballar bé, perquè els partits es guanyen els dilluns”, quan comença la setmana i els entrenaments.

Poques revolucions

“Ara tots els jugadors parteixen de zero i el que jugava vol mantenir la posició i el que no, vol entrar a l’equip, però no farem cap bogeria i no soc molt amic de revolucions i sí de prendre’ns les coses amb responsabilitat i analitzant els problemes per trobar solucions”, va assenyalar el tècnic del Terrassa FC.

Trujillo va dir que “tenim la necessitat, i de la necessitat hem de fer virtut i, encara que soc nou, sé com juga el Sant Andreu, però com tots, té punts dèbils i intentarem buscar-los per fer-los mal”, va declarar. Creu que “des de la tranquil·litat i l’objectivitat, podem trobar les solucions”.

L’entrenador canari va subratllar que “entenc que l’afició reclami èxits i que juguem bé, però hem de ser hermètics i estar tranquils. Aquest club té una estructura fantàstica i això ha d’anar cap endavant”. El Narcís Sala serà la primera estació del nou projecte.

“Soc un enamorat del sistema 4-4-2”

Quan se li va preguntar sobre de quina manera juguen els seus equips, Chus Trujillo va ser molt clar. “Ja tinc una certa edat i soc un home del meu temps i soc un enamorat del 4-4-2 i serà molt difícil que canviï aquesta estructura”. Admet, però, que “la plantilla està composta per jugadors diferents, però complementaris i té riquesa per fer moltes coses”. L’entrenador canari va reiterar que “crec que el 4-4-2 és el sistema que et permet ocupar més els espais” i, a partir d’aquesta manera de jugar, “totes les variants hi caben”. Tot i això, Trujillo també té molt assumit que els sistemes, durant el partit, poden canviar. “Sabem que quan la pilota es posa en moviment, tot es mou, però partirem des d’aquest dibuix”, va apuntar.

Lucas Viña demana “autocrítica”

El lateral esquerre Lucas Viña va manifestar que aquesta “ha estat una setmana complicada i quan destitueixen l’entrenador no agrada, però ara hem d’estar amb el nou a mort” i va afegir que “ara hem de canviar el xip i l’equip està entrenant bé i depenem de nosaltres mateixos”. El jugador del conjunt egarenc va assegurar que “hem de centrar-nos en nosaltres mateixos” i va reclamar que s’ha de fer “autocrítica” i va dir que “quan veus que treballes bé i les coses no surten, et frustres i ara hem de donar el doble” per revertir la situació. Lucas Viña va comentar que en moments puntuals ha faltat encert i que “qualsevol error ens ha penalitzat i el futbol ens en deu una i espero que sigui diumenge”. El defensor de l’equip terrassista va afirmar que “tenim una plantilla increïble i ara el que hem de fer és capgirar la moneda i que surti cara”.

To Top