Esports

Posada de llarg del CN Terrassa a la piscina de la Roma

L’equip femení del CN Terrassa debutarà dissabte a les 20 hores a la capital italiana a la fase de grups de la Champions League

La jugadora CN Terrassa Pili Peña, llançant a porteria / lluís clotet

L’equip femení del CN Terrassa va arribar divendres a la tarda a la capital italiana per estrenar-se aquest dissabte a les 20 hores a la piscina del SIS Roma. Les terrassenques ho tenen tot a punt per començar a fer història al waterpolo continental. El d’avui serà el primer dels sis partits de la fase de grups de la Champions League femenina de waterpolo, tota una experiència per al conjunt que prepara Xavi Pérez.

Tot i que les italianes parteixen com a favorites, les egarenques ho deixaran tot a l’aigua i intentaran sumar els primers punts d’una fase de grups en la qual encadenaran dos desplaçaments consecutius. D’aquí a quinze dies, el CN Terrassa visitarà la piscina d’un altre dels representants catalans a la competició, el CN Sant Andreu. L’estrena a casa no arribarà fins al 4 de novembre davant de l’Orizzonte Catania, l’altre conjunt italià d’un dels grups més complicats de la competició.

Xavi Pérez, entrenador del CN Terrassa, és conscient de la dificultat d’un SIS Roma que té en la llançadora Chiara Ranalli la seva waterpolista més rellevant. Destaquen també a la plantilla la portera internacional italiana Olimpia Sesena i l’exjugadora del CN Mataró Anna Gual.

La fortalesa de les romanes

“La Roma és un equip físicament molt dur. A la seva piscina ens durà al límit. Hem de tenir la capacitat de resistència necessària per fer-nos fortes i mantenir opcions de victòria fins al final. Tenen dues boies molt potents i perilloses”, assenyala el tècnic, que té moltes esperances posades en aquesta Champions.

Tot i que el SIS Roma és un conjunt experimentat i amb waterpolistes d’altíssim nivell, Xavi Pérez no descarta res. “Estem preparades. Les jugadores han entrenat molt bé i afrontem el debut amb una il·lusió enorme. Anem a sorprendre-les. No som les favorites, però sortirem a totes. En aquesta Champions hem de ser capaces de competir per cada punt, per cada partit”, assenyala Pérez, convençut que l’exigència de la competició europea aportarà conseqüències molt positives a l’equip a l’hora d’afrontar les competicions domèstiques.

To Top