Esports

De l’extrema ambició a un evident desencís

El Terrassa FC va començar aquesta lliga amb altes expectatives des de dins del club, però de moment l’equip no ha acabat de funcionar i ara s’ha de trobar un nou entrenador

El porter Marcos Pérez, decebut a la conclusió del matx de diumenge a l’Olímpic / nebridi aróztegui

Les perspectives que rodejaven al Terrassa FC abans de començar la temporada eren prou ambicioses i Gerard Garrido, que dilluns i de mutu acord va deixar la banqueta del conjunt terrassenc, ho manifestava a la prèvia al partit contra el Badalona Futur, el primer de la lliga. “Tots tenim clar que l’objectiu és pujar de categoria. Estem treballant per a això”, va manifestar l’entrenador.

Aquestes paraules o de molt similars, no només les va pronunciar l’entrenador i el màxim accionista de l’entitat, Constantinos Tsakiris, en una compareixença pública a principis del mes d’agost va deixar clar que “dins del consell d’administració hi ha gent que pensa que l’objectiu d’enguany és disputar la promoció d’ascens, però jo penso que hem de pujar de manera directa”.

A més, l’empresari grec va dibuixar un escenari en el qual, després d’aquest suposat ascens, aquesta temporada, posteriorment, la temporada 2024-2025 seria el de l’assentament a la tercera categoria del futbol espanyol, mentre que la 2025-2026 l’objectiu seria ja començar-la a la Segona Divisió.

El futbol, però, no entén d’objectius i de somnis i la realitat ha situat a l’equip a la part baixa de la classificació, a un punt del cuer, en cinc partits disputats. També, la realitat diu que queda molt encara i que la temporada és llarga, si bé, la situació de l’equip, ha derivat en la marxa de Garrido.

L’equip, si no hi ha un gir dels esdeveniments en els pròxims dies, jugarà diumenge, a partir de les 18 hores i al Narcís Sala, amb Lluís Macià a la banqueta. El coordinador de futbol 11 del club ja va conduir el conjunt egarenc en dos partits, la passada temporada substituint al destituït Jordi López.

Debut a l’Olímpic

El debut de Macià a la banqueta va ser a l’Olímpic, contra l’Espanyol “B”, amb victòria per 2 a 1. En segon i últim encontre del tècnic, que era el que tancava la segona volta de la lliga, va ser un empat a tres, al camp del Teruel.

Macià dirigirà l’equip aquest dimecres al matí, a partir de les 10.30 hores. El club treballa per trobar el substitut de Garrido, però tota la decisió es prendrà sense presses. És evident que molts entrenadors que agradarien no podran venir, ja que estan en altres equips. S’intenta afinar per trobar a l’ideal entre els que no tenen equip.

To Top