El San Cristóbal trenca la dinàmica negativa i empata

El conjunt de Dani Andreu ha sumat el primer punt de la temporada davant de l’Olot en un encontre força disputat

Miguel Martínez, a la imatge rodejat de contraris de l'Olot, ha marcat l'1 a 1 amb un gran xut / Lluís Clotet

El San Cristóbal ha empatat a un al Municipal de Ca n’Anglada i ha sumat el primer punt de la temporada després de començar amb tres derrotes. Els de Dani Andreu han igualat amb l’Olot en un partit disputat i que ha pogut decantar l’encontre a favor seu al final, però no ha encertat les seves ocasions.

A la primera meitat cap dels dos equips han pogut imposar el seu joc i s’han alternat el domini. Ha començat més atent el conjunt visitant, que ho ha intentat amb un llançament llunyà de falta per part de Barnils, però la pilota ha tocat en un defensor i ha anat a córner.

En el minut 14, i després d’una fase de partit sense res a destacar, ha arribat el 0 a 1 per l’Olot, en una acció de Pedro per la banda esquerra. La seva passada enrere l’ha aprofitat Marc Mas per rematar i sorprendre a Lázaro que, tot i que ha tocat l’esfèrica, no ha pogut evitar el gol.

Aquest contratemps ha promogut la reacció dels d’Andreu, que han trobat l’empat més tard. Abans., una bona acció de Jordi Ranera pel cantó esquerre de l’atac, l’ha centrat Joan Cervós per a Roger Escamilla, però el xut del davanter parroquial ha sortit desviat.

De seguida, però, els parroquials han igualat el marcador, gràcies a un potent i col·locat xut de Miguel Martínez, que ha caçat una pilota solta al llindar de l’àrea i ha situat l’empat a un en el lluminós. Era el minut 25 de la primera part.

Fins al descans, no hi ha hagut gaires accions atacants ressenyables. El joc s’ha equilibrat molt i les defenses han sabut avortar qualsevol intent dels adversaris.

La millor opció d’aquest període final ha estat del visitant David Bigas, que ha xutat molt alt una centrada de Marc Mas, tot i estar molt ben situat per aconseguir el gol.

La segona meitat ha estat molt disputada, si bé amb molt poques oportunitats per decantar la balança per part dels dos conjunts. No s’han conformat amb el resultat en cap moment, però la producció atacant del principi no ha ofert grans ocasions i tot s’ha animat al final.

En els inicis d’aquests segons 45 minuts, l’Olot n’ha tingut una, en una falta que Uri Ayala ha rematat fora de cap. El matx ha continuat amb força igualtat i s’ha animat a les acaballes.

En el tram final, i després d’una bona combinació amb Jordi Ranera, Joel Arimany ha xutat massa fluix i el porter visitant ha aturat la pilota sense problemes.

El local Raúl Pérez, que acabava d’ingressar al terreny de joc, i després d’un córner, ha engaltat un tir amb molta intenció, però la pilota ha sortit fora per ben poc.

I poc després, i en una jugada molt ben trenada entre Jordi Ranera i Joan Cervós, la centrada d’aquest no l’ha pogut aprofitar Raúl Pérez, que no ha pogut contactar amb la pilota per molt poc.

També ho ha provat Abde, amb un magnífic xut que el porter de l’Olot Batalla ha refusat a córner. El mateix Abde, ho ha provat més tard, però un defensa ha rebutjat la seva rematada.

Pel San Cristóbal han jugat: Lázaro, Óscar Sierra, Max Llovera, Enric Vallès, Joan Cervós, Guillem (Otero, m. 90), Miguel Martínez, Mario Cantí (Raúl Pérez, m. 78), Roger Escamilla (Joel Arimany, m. 62), Jordi Ranera i Abde.