Esports

Un San Cristóbal amb urgències rep l’Olot, un dels grans favorits

El tècnic Dani Andreu no podrà comptar amb Ricki, per sanció, ni amb Guillem Vilà, lesionat

El davanter Joel Arimany, en una jugada de l’encontre de l’equip a casa contra el CE L’Hospitalet / lluís clotet

El San Cristóbal torna al Municipal de Ca n’Anglada per rebre un dels favorits a l’ascens, l’Olot. El partit se celebrarà diumenge a partir de les 12 hores. Dani Andreu, tècnic dels parroquials, no podrà comptar amb Ricki Calamardo, sancionat després de veure dues targetes grogues diumenge passat a Mollerussa, ni amb Guillem Vilà, per lesió, però podrà recuperar al porter Lázaro.

De moment, els terrassencs no han sumat cap punt en els tres partits jugats fins ara. Andreu veu un encontre complicat “per la nostra situació, pel rival i perquè travessem un mal moment” quant a resultats.

L’equip gironí, per la seva banda, en tres partits, ha sumat set punts gràcies a dues victòries i un empat, amb uns números realitzadors de quatre gols a favor i només un en contra. El seu objectiu és recuperar la categoria i compta amb una plantilla farcida de jugadors importants. Enguany, i per tal d’assolir l’ascens, ha incorporat a l’extècnic del Prat, Pedro Dólera, un entrenador experimentat i a qui el secretari tècnic actual del San Cristóbal, José Delgado, coneix molt bé, ja que han coincidit les últimes temporades en el club pratenc.

“És un tècnic molt exigent i coneix molt bé la categoria i és el que té més ascensos de tots”, diu Andreu, que de l’Olot assegura que “a la seva plantilla té 20 jugadors de primer nivell i és un bloc sòlid i sense fissures”. L’entrenador dels parroquials demana que l’afició ajudi l’equip aquest diumenge i assegura que “la realitat és que tenim zero punts, però en els tres partits jugats hem estat molt a prop de puntuar”.

Alguns petits detalls

Andreu explica que, de moment, no s’ha pogut sumar cap punt perquè “alguns petits detalls en els partits ens han castigat molt”. El tècnic del conjunt terrassenc lamenta que el seu equip “no està tenint sort”, però confia que els jugadors que entrena continuïn treballant per sortir d’aquesta situació. “El grup ha de mantenir la mentalitat i ha d’estar sencer” en aquests moments delicats. Té molt clar que “els equips que vinguin a jugar a Ca n’Anglada han de patir”.

To Top