Esports

El jutge cita Albert Luque com a “investigat” en el cas Rubiales

El terrassenc, que estava citat com a testimoni inicialment, haurà de comparèixer el 10 d’octubre

El jutge de l’Audiència Nacional Francisco de Jorge, que investiga a l’expresident de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) Luis Rubiales pels delictes d’agressió sexual i coaccions a la futbolista Jenni Hermoso, ha decidit citar com investigats a l’exseleccionador Jorge Vilda i al director de la selecció el terrassenc Albert Luque.

Fonts jurídiques han informat a Efe d’aquesta decisió del magistrat, que els ha citat per al 10 d’octubre, data en la qual també prendrà declaració com investigat al director de Màrqueting de la RFEF, Rubén Rivera.

Luque estava inicialment citat com a testimoni per a demà dijous, però el jutge ha optat per canviar la seva condició a la d’investigat. Rubén Rivera es trobava en la mateixa situació, però el jutge va decidir canviar la seva condició a la d’investigats per la seva suposada implicació en les coaccions a Jenni Hermoso després de la polèmica deslligada pel petó que li va estampar Luis Rubiales al final de la final del Mundial d’Austràlia i Nova Zelanda.

To Top