Esports

Orizzonte, Roma i Sant Andreu, rivals del CN Terrassa a la Champions femenina

La primera de les sis jornades d’aquesta fase de grups es disputarà el 7 d’octubre

El sorteig de la fase de grups de la Champions League femenina de waterpolo s’ha celebrat aquest dimarts a Barcelona. Cinc equips catalans entraven al bombo: CN Sabadell, CN Mataró, CN Sant Andreu, CN Terrassa i CE Mediterrani.

El sorteig ha deparat que el CN Terrassa, que es va classificar a la fase celebrada a Mataró, tingui com a rivals dos equips italians i un altre de català. El conjunt que prepara Xavi Pérez ha quedat enquadrat en el grup “A” de la màxima competició europea de clubs amb l’Orizzonte Catania, la Roma i el CN Sant Andreu.

La fase de grups començarà a disputar-se el dissabte dia 7 d’octubre. Les terrassenques jugaran contra els seus tres rivals a casa i a fora. Només els campions dels quatre grups disputaran la “final-four”, que tindrà lloc entre els dies 21 i 24 d’abril del 2024.

Al grup “B”, el CN Sabadell, que defensa el títol en superar a la final de la passada edició al CN Mataró, ha quedat aparellat amb el Mulhouse francès, l’Alimos grec i el Dunaujvàros hongarès.

Al grup “C”, el CN Mataró, vigent campió de la competició, ha quedat aparellat amb el Tigra Eger hongarès, l’Ethnikos Pireu grec i el Ferencvaros hongarès.

Per la seva banda, el CE Mediterrani competirà al grup “D”  juntament amb l’Olympiacos grec, l’UVSE Budapest hongarès i el Vouliagmeni grec.

Espanya té cinc equips en aquesta fase de grups de la Champions, tots ells catalans. Hongria i Grècia en tenen quatre cadascun. Itàlia en té dos (els dos al grup de les terrassenques) i França només un.

To Top