Nova ensopegada del San Cristóbal a la lliga

Un gol a les acaballes de la primera meitat ha castigat als de Dani Andreu al camp del Mollerussa CFJ

Mario Cantí ha disposat d'una bona opció per marcar / Lluís Clotet

Derrota per la mínima del San Cristóbal al Municipal de Mollerussa. El conjunt que prepara Dani Andreu ho ha intentat de totes les maneres després de rebre el gol local poc abans del descans, però no ha pogut salvar el resultat i ha caigut per tercera jornada consecutiva.

El fins ara porter titular Lázaro es va lesionar a l’ultim entrenament de l’equip i no ha entrat a la convocatòria i ha debutat a la lliga Marc Priego.

Els primers 45 minuts de partit, en línies generals, han estat de control del San Cristóbal. L’equip parroquial ha dominat en la major part dels minuts, però no ha encertat en les oportunitats de gol de què ha disposat.

En el minut 5 ho ha provat Miki. Els locals han reaccionat amb un intent que el porter dels egarencs ha evitat. En el minut 14 l’opció ha estat per a Joel Arimany, però el davanter visitat no ha pogut concretar-la.

En la part final d’aquesta meitat, Enric Vallès també ha pogut marcar per als d’Andreu amb un xut que ha sortit desviat i, a un minut per al descans, Jofre ha obtingut l’1 a 0, resultat amb el qual ha finalitzat la primera meitat i que seria definitiu.

A la segona part, el San Cristóbal ha sortit amb ganes per tal d’assolir l’empat. En el minut 57, Mario Cantí ha rematat per sobre del travesser un córner que ha executat Miki.

La millor opció per al conjunt lleidatà ha arribat en el minut 73, quan Moró ha estavellat la pilota al pal. Set minuts més tard, les possibilitats dels parroquials s’han vist afectades amb l’expulsió del defensa Ricki Calamardo, que ha vist la segona targeta groga.

En els últims instants, els terrassencs han reclamat un penal a l’àrea del Mollerussa, que l’àrbitre no ha considerat com a tal. Ha pogut marcar Jordi Ranera, tot seguit, però el seu xut ha sortit per sobre del travesser.

També ho ha provat Miki, ja en el temps afegit, amb una rematada de cap que no ha pogut suposar el gol de la igualada. És la tercera derrota en tres partits dels parroquials, que certifica el mal inici del San Cristóbal.

Pel San Cristóbal han jugat: Marc Priego, Óscar Sierra, Max Llovera, Ricki, Joan Cervós, Guillem, Enric Vallès (Àlex Otero, m. 81), Mario Cantí (Abde, m. 76), Miki, Raúl Pérez (Jordi Ranera, m. 63) i Joel Arimany (Roger Escamilla, m. 63).