Esports

Formentera, proper examen del Terrassa

Amb un sol punt en tres jornades, l’equip de Gerard Garrido necessita sumar diumenge a les 11 hores la primera victòria davant del cuer del grup, que encara no ha puntuat

Adri Lledó, migcampista del Terrassa FC / nebridi aróztegui

Sumar de tres en tres és la millor recepta per deixat enrere com més aviat millor les angoixes classificatòries d’un Terrassa FC que ocupa la penúltima posició de la taula amb només un punt sumat de nou possibles. El conjunt que entrena Gerard Garrido disposarà d’una gran oportunitat diumenge a les 11 hores al camp d’un SD Formentera que és cuer i no ha sumat encara cap punt. Els balears van perdre per 2 a 1 al camp de l’Europa en la primera jornada i van caure per idèntic resultat en la segona davant de l’Hércules. En la tercera, van veure ajornat el partit que havien de disputar al camp de La Nucía.

L’entrenador del Terrassa FC, Gerard Garrido, es va mostrar convençut en la roda de premsa posterior a l’entrenament d’aquest divendres que l’equip tornaria amb els tres punts de Formentera. “Veig molt bé a l’equip. Entrenen molt bé, però és veritat que el que compta són els partits, no els entrenaments. Anem a Formentera amb totes les energies i les forces per sumar els tres punts i dur-los cap a Terrassa. La setmana passada, l’equip va fer un pas endavant a nivell defensiu. Però el gol que vam encaixar va tornar a ser una errada de concentració que no ens podem permetre. Ens poden fer gols, però els que estem encaixant són més per demèrit nostre que per mèrit del rival”, va assenyalar. Considera el tècnic que “cal aprofitar les oportunitats que estem generant si volem aconseguir finalment la primera victòria”.

Pressió alta

Pel que fa al rival de diumenge, el Formentera, Garrido va comentar: “Han canviat d’entrenador i han variat també la seva idea futbolística. És un equip que proposa bastant i té jugadors dinàmics. Vol atacar i pressiona alt. És un equip molt diferent al Formentera que vam conèixer les dues darreres temporades. És cert que encara no ha puntuat, però ha merescut més del que ha aconseguit. M’espero un partit amb molt ritme. Caldrà defensar molt bé i aprofitar les nostres ocasions”, va assegurar el preparador palamosí.

I va afegir: “Intentarem contrarestar els seus punts forts i atacar els punts dèbils del rival. Necessitem guanyar d’una vegada i treure’ns aquest pes de sobre i començar a sumar de tres en tres, que és el que necessita tant l’equip com la gent de fora, que tant ens recolza”.

De cara al duel de diumenge serà baixa el davanter Dani Cervera, que no s’ha pogut entrenar durant tota la setmana a causa del fort cop que va rebre en el partit de l’Espanyol.

Per la seva banda, el migcampista Adri Lledó va comentar: “Hem encaixat molts gols en les primeres jornades, però el dia de l’Espanyol penso que vam estar millor, tant defensivament com ofensivament. Anem a Formentera amb tota la il·lusió, a guanyar el partit. Ens frustra una mica veure’ns cuers, però això és molt llarg. Quan ens somriguin els resultats estarem on ens mereixem”, va comentar.

Amb vuit gols encaixats en els tres primers partits de la competició, el Terrassa és el pitjor equip del grup en aquest apartat, mentre que ha anotat quatre gols. Amb un partit menys, els balears han marcat dos gols i n’han rebut quatre.

To Top