El CN Terrassa guanya el Panathinaikos i cau amb el Peristeriou i s’acomiada d’Europa

Tres derrotes i una sola victòria és el balanç de resultats que ha evitat que el CN Terrassa acabés entre els dos primers classificats de la primera fase de l’Euro Cup que se celebra a la ciutat montenegrina de Kotor. Els egarencs s’han quedat fora d’Europa per aquesta temporada. Aquest dissabte, el conjunt que prepara Dídac Cobacho s’enfrontava als dos rivals grecs del grup. S’ha imposat per 18 a 12 al Phanatinaikos, però ha perdut per 13 a 14 davant del Peristeriou. Dijous va caure amb el Waspo 98 Hannover i divendres també va ser derrotat pel conjunt amfitrió, el Primorac Kotor. El Hannover i el Primorac Kotor s’han classificat per a la següent fase, mentre que els egarencs han acabat amb 4 punts.

En el primer matx, els egarencs han vençut per la via ràpida. Un 5 a 1 al primer quart i un 5 a 2 al segon han propiciat que s’arribés al descans amb un contundent marcador de 10 a 3. Cobacho ha pogut fer rotacions de cara al matx del vespre. El tercer parcial ha acabat amb empat a cinc gols i al darrer, els grecs s’han imposat per un ja intranscendent 3 a 4. Els de Cobacho s’han acabat imposant per sis gols de diferència (18-12). Ricard Alarcón amb cinc gols i Ignasi Bargalló amb quatre han anotat la meitat de les dianes dels terrassencs.

Derrota per la mínima

En el duel d’aquest dissabte al vespre, CN Terrassa i Peristeriou han disputat un matx molt equilibrat, que no s’ha decidit fins al tram final. El primer període ha acabat amb empat a quatre gols, però al segon, els grecs han vençut per 2 a 4. La igualtat s’ha mantingut a la tercera màniga (3-4). La quarta ha estat per als de Cobacho (3-2), però no ha estat suficient. Lalo López-Escribano ha estat el màxim anotador dels terrassencs amb quatre dianes.

Quan faltaven quatre minuts, Agustí Pericas ha fet el 13 a 12, situant els egarencs a un sol gol de distància del Peristeriou, que ha ampliat l’avantatge en el següent atac. El darrer gol, obra de Lalo López-Escribano quan quedaven només 48 segons, ha resultat insuficient per a les aspiracions dels terrassencs.