Segona derrota del CN Terrassa a Kotor

S’esvaeixen les opcions de l’equip terrassenc d’accedir a la segona ronda de l’Euro Cup. El CN Terrassa ha empatat a 9 amb els amfitrions, però ha perdut per penals

El waterpolista del CN Terrassa Oriol Rodríguez va acabar exclòs ahir per tres faltes / lluís clotet

Segona derrota en dos partits per al CN Terrassa en la ronda preliminar de l’Euro Cup, que es disputa a la ciutat montenegrina de Kotor. El conjunt que dirigeix Dídac Cobacho ha empatat aquest divendres a 9 gols davant dels amfitrions, el Primorac Kotor, però ha caigut per 3 gols a 5 a la tanda de penals. Aquest dissabte tancarà la seva participació al grup “H” enfrontant-se als dos conjunts grecs: a les 12 davant del Panathinaikos i a les 20 hores contra el Peristeriou. Les possibilitats de classificar-se (ho fan els dos primers), són escasses.

Igual que el primer, aquest segon duel ha estat marcat per la igualtat. Marko Mrsic, autor de quatre dianes, ha anotat el primer gol del partit als dos minuts de joc. El primer quart s’ha acabat amb un 0 a 1. Ha reincidit Mrsic en l’inici del segon període per al conjunt montenegrí. Gerard Cuacos ha retallat distàncies en una acció de superioritat, però Stanojevic ha anotat l’1 a 3. Bargalló i López-Escribano han empatat el partit abans d’arribar al descans.

Màxima igualtat

A la represa, la igualtat ha continuat essent la tònica dominant. Ni terrassencs ni montenegrins no aconseguien obrir forat. Amb el 4 a 3 de Bargalló ha començat un intercanvi de gols que ha dut el matx a un altre empat, en aquesta ocasió a cinc gols, quan quedava només el quart període per disputar.

Perov i Mrsic han aconseguit un avantatge de dos gols per als locals (5-7), però López-Escribano ha retallat distàncies fins que Perov ha fet el 6 a 8 quan faltaven gairebé quatre minuts. Joe Bruce ha retallat diferències i Nikola Markovic ha tornat a situar un avantatge de dos gols (7-9). S’han relaxat els de Kotor i Chico i López Escribano han acabat empatant a nou.

Als penals, el Primotac Kotor s’ha imposat per 3 gols a 5. Jordi Chico, Lalo López-Escribano i el capità Ricard Alarcón han marcat els seus llançaments, però Ignasi Bargalló ha perdonat, mentre que els cinc llançadors del Primorac han encertat.