Esports

El CN Terrassa se la juga a Mataró en la Champions femenina

Xavi Pérez, fent pinya amb les seves jugadores / LLUÍS CLOTET

L’equip femení del CN Terrassa disputarà aquest cap de setmana els tres darrers partits de la ronda prèvia de la Champions League en el grup que se celebra a la piscina Joan Serra del CN Mataró. Després de perdre dijous en el duel inaugural contra el conjunt grec del Vouliagmeni, les jugadores que prepara Xavi Pérez afronten dissabte una doble jornada decisiva.

A les 9.30 hores, en el primer partit d’aquesta tercera jornada de la competició, les terrassenques s’enfrontaran al BVSC Zuglo hongarès. Set hores després, a les 16.30 hores, les egarenques disputaran el seu penúltim partit de la competició davant del ZV de Zaan, un conjunt dels Països Baixos.

El CN Terrassa tancarà la seva participació en aquesta Champions League jugant diumenge a les 11.30 contra el CN Mataró.

L’objectiu de les egarenques és sumar almenys dues victòries en aquests dos partits per tal de mantenir intactes les seves opcions de classificar-se per a la segona ronda.

Cal tenir en compte que els tres primers classificats d’aquesta fase prèvia continuaran endavant en la Champions League femenina, mentre que els dos darrers classificats seguiran competint a Europa, però ho faran a la LEN Cup femenina.

To Top