Esports

Torneig de tennis contra el càncer infantil al CD Terrassa

Es recolliran diners per a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Les pistes del Club Deportiu Terrassa acolliran dissabte un torneig de tennis contra el càncer infantil. Es tracta d’una jornada esportiva i solidària que es durà a terme entre les 9 i les 14 hores. La competició es disputarà en la modalitat de dobles i hi prendran part un total de 30 parelles. S’oferiran tres nivells de joc, que s’adaptaran al nivell de tots els participants. Cadascuna de les parelles disputarà un total de quatre partits a les pistes de les Pedritxes. El preu d’inscripció per als socis del CD Terrassa és de 10 euros, mentre que els que no siguin socis han abonat 15 euros. Les places ja estan completades.

Els beneficis generats es destinaran íntegrament a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta d’una entitat creada l’any 1987 arran de l’experiència vital d’un grup de pares de nens amb càncer. Es dedica a millorar la qualitat de vida dels nens afectats pel càncer i també de les seves famílies. L’entitat exerceix també la seva tasca als hospitals de Sant Joan de Déu i de la Vall d’Hebron.

Tots aquells que no puguin participar-hi, poden fer donatius a través del lloc web d’afanoc.org o bé en aquest compte de La Caixa: ES76 2100 5000 5002 0023 1306.

To Top