Esports

Marta Corredera carrega amb duresa contra la selecció masculina: “Ens han caigut molts mites”

L’exjugadora terrassenca del Barça assegura que “ha tirat la tovallola” amb els companys de la Roja i els recorda que “no és tan difícil donar suport a les jugadores”

La terrassenca Marta Corredera, a la dreta, amb Alexia Putellas

La guerra oberta entre les jugadores i la Federació Espanyola de Futbol és total. En plena situació de tensió màxima durant la jornada d’aquest dimarts, que s’escenifica amb la presentació a contracor de totes les convocades per Montse Tomé, una de les exjugadores de la Roja ha carregat amb duresa contra els companys de selecció de la categoria masculina. L’exjugadora terrassenca Marta Corredera, una de les pioneres a col·locar les bases del futbol femení modern a l’estat espanyol i ja exjugadora de la selecció -actualment sense equip-, ha criticat els jugadors de La Roja als micròfons d'”El Món a RAC1″.

Preguntada per si la decebia el fet que els companys de selecció no es pronunciessin en defensa de la situació que estan vivint les convocades per la categoria femenina, Corredera ha assegurat que elles “han tirat la tovallola” amb els membres de la selecció masculina. “Hem anat als estadis a veure’ls, els hem donat suport. Per a nosaltres, fa uns anys, eren uns referents. Volíem tenir tot allò que ells tenien garantit. A l’hora de la veritat ens han caigut molts mites”, ha reblat l’exmembre del Barça i l’Espanyol. “No és tan difícil donar-lis suport a elles. M’agradaria veure’ls en una situació similar”, ha sentenciat.

Situació molt tensa a la selecció

La nova seleccionadora, Montse Tomé, va fer pública dilluns la seva primera llista i, per sorpresa, hi ha convocades moltes de les futbolistes que havien deixat clar que no anirien a jugar amb la Roja si no hi havia canvis estructurals a l’entitat. Aquest dimarts estaven cridades a Madrid, però a primera hora del matí han rebut un canvi de destí d’última hora: València.

Això suposa un gir radical de les intencions de la RFEF amb la vintena de futbolistes convocades. Segons diversos mitjans esportius de l’Estat, moltes jugadores seguien reticents a formar part de la convocatòria de la selecció i volien evitar, com fos, viatjar. Però al voltant de les 12 del migdia, i segons ha informat “El Matí de Catalunya Ràdio”, s’ha sabut que totes les jugadores convocades es presentaran a València per evitar problemes legals.

To Top