Esports

Els 34 equips de la MATHC Rider van transitar per set comarques catalanes

Sortida d’una motocicleta de la marca Honda

Un total de 34 equips van prendre part en la MATHC Rider 2023 – Memorial Jesús Salat, una ronda no competitiva de motos clàssiques que es va celebrar el passat cap de setmana, amb sortida i arribada a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa a Can Salas. Es tracta de l’única prova de motos clàssiques (màquines fabricades abans de l’any 1995) que se celebra a Espanya.

L’objectiu d’aquesta prova organitzada per l’escuderia Motor Atlètic Terrassa Hockey Club (MATHC) era marcar en el full de ruta el pas pels diferents punts establerts en el recorregut: Can Salas, Piera, Coll de la Torreta, Estàtua Mazinger “Z”, Santa Coloma de Queralt, Cervera, La Panadella, Igualada, Sant Benet de Montserrat i Can Salas. El recorregut s’extenia per un total de set comarques catalanes.

Els participants van escollir entre dos recorreguts, de 340 o 240 quilòmetres. Els participants van anar prenent la sortida amb diferències de 20 segons entre ells.

El Vespa Club Sabadell va ser l’equip amb més nombrós. S’hi van veure motos Norton, BMW, Laverda, Yamaha, Honda, Triumph, Sanglas, Vespa, Montesa, Bultaco, Ossa i Moto Guzzi, entre d’altres.

To Top