Esports

Una segona categoria amb set equips egarencs

Els dos equips del Línia 22 són els únics que tenen opcions d’ascens, ja que Rimas, Vallès i Egara 1935 són equips vinculats

Les lligues de la Divisió d’Honor “B” es van posar en marxa el cap de setmana passat. En categoria masculina hi haurà un equip més que l’any passat. El Rimas s’afegeix a Vallès, Egara 1935 i Línia 22. Pel que fa a la competició femenina, enguany s’ha passat de quatre a només tres conjunts terrassencs. El Rimas ha perdut la categoria. Continuen Club Egara, Vallès i Línia 22.

Igual que la temporada passada, els 16 equips masculins i els 16 femenins han quedat enquadrats en dos grups. Aquesta modificació es va posar en marxa en el passat exercici. La divisió no s’ha fet per criteris geogràfics. Un cop finalitzada la primera fase, que es disputarà a dues voltes, amb 14 partits per a cada equip, se’n disputarà una segona. Els quatre primers classificats de cada grup jugaran per aconseguir l’ascens, mentre que els quatre últims dels dos grups s’enfrontaran per la permanència.

A la segona fase, els equips arrossegaran els resultats de la primera. En el cas dels que lluiten pel títol, s’enfrontaran en una ronda de quarts de final que donarà accés a la “final-four”. El primer classificat pujarà a la Divisió d’Honor, mentre que el segon disputarà una eliminatòria al millor de tres partits amb el penúltim de les categories superiors.

12 dels 32 equips no poden pujar

Cal tenir en compte que no tots els equips parteixen amb opcions d’ascens. No podran pujar els equips vinculats. En el cas de la categoria masculina, el Vallès, l’Egara 1935 i el Rimas, que acaba de pujar procedent de la Primera Divisió, aspiren al títol, però en cap cas a l’ascens. L’únic que aspira a pujar és el Línia 22. De fet, la temporada passada va tenir la possibilitat de disputar la promoció d’ascens contra el Taburiente canari, però hi va renunciar per motius econòmics.

A la lliga de Divisió d’Honor “B” femenina passa el mateix. Club Egara i Vallès no podran pujar per la seva condició d’equips vinculats. Només el Línia 22 aspirarà a l’ascens en la categoria de plata.

El Vallès masculí serà l’únic representant egarenc del grup primer, amb Madrid Las Rozas, Carpesa, Sardinero, Giner de los Ríos, Iluro, Pedralbes i Xaloc. Al segon, Rimas, Línia 22 i Egara 1935 compartiran grup amb Benalmádena, Barrocanes, Real Sociedad 1927, San Pablo Valdeluz i Sant Cugat.

Pel que fa a la competició femenina, els tres representants egarencs comparteixen el grup segon amb els següents rivals: Valencia, Hocquet, Complutense, San Fernando i Castelldefels.

Aquest dissabte, derbi femení entre Vallès i Línia 22

En la categoria masculina, el Vallès va superar per 2 a 1 el Sardinero. El Rimas va batre per 3 a 2 el Línia 22 i l’Egara 1935 es va imposar per idèntic resultat al Sant Cugat. En la lliga femenina, Egara i Vallès es van estrenar diumenge amb un derbi local. Les de Can Salas van guanyar per 1 a 2. El Línia 22 va empatar a un gol amb el Valencia.

Aquest dissabte arrenca la segona jornada de lliga a la categoria de plata del hockey espanyol. Pel que fa a la competició femenina, el Vallès disputarà, capricis del calendari, el segon derbi consecutiu de la temporada. Rebrà a les 15 hores a Can Salas el Línia 22. El segon equip femení del Club Egara, per la seva banda, visitarà demà a les 10.30 el Complutense madrileny. Pel que fa a la Divisió d’Honor “B” masculina, el Vallès buscarà avui a les 16 hores la segona victòria consecutiva de la temporada a les instal·lacions valencianes de Beteró davant del Giner de los Ríos. A l’altre grup, el Línia 22 rebrà avui a les 16 hores a la Real Sociedad 1927, el segon equip del Club de Campo, a l’Estadi Martí Colomer. Els altres dos conjunts locals jugaran fora de casa. Avui a les 17 hores, el Rimas s’enfrontarà al camp del Sant Cugat, mentre que demà a les 11 hores, l’Egara 1935 visitarà el Barrocanes gallec. En ambdues categories, la primera fase s’acabarà el 26 de novembre.

Una segona categoria amb set equips egarencs
To Top