Esports

Noves cares i ambició per a la temporada de l’Egara

L’Egara, que ha patit baixes clau, intentarà no repetir els mals resultats de la primera volta de les dues darreres temporades

/ Lluís Clotet

El Club Egara buscarà sumar títols enguany amb una plantilla que ha patit canvis importants durant l’estiu. Els egarencs arriben a l’inici de la lliga amb bones sensacions i confiança després d’aixecar el títol del Campionat de Catalunya, superant en la final a l’Atlètic. La temporada passada, el conjunt dirigit per Ramon Sala va quedar eliminat a les semifinals de la “final-four” de la Divisió d’Honor contra l’equip que va acabar sent campió: el Club de Campo. Els del Pla del Bon Aire hauran de treballar de valent per tractar de no repetir els resultats negatius de la primera volta de les dues darreres temporades.

La plantilla del Club Egara ha patit algunes baixes rellevants, com la de l’internacional matadeperenc Marc Recasens, que era un dels seus jugadors franquícia. El central de 23 anys ha marxat al Real Club Polo de Barcelona i és una baixa importantíssima per a l’Egara, especialment pel que fa a la seva aportació en els llançaments de penal-córner. Els de Ramon Sala també han perdut al migcampista terrassenc Gerard Clapés, que va decidir acceptar la proposta d’un dels millors clubs de la lliga dels Països Baixos, l’Oranje Rood. Per suplir les baixes, el conjunt terrassenc ha optat per confiar en jugadors joves de la casa.

L’Egara tindrà la primera prova de foc demà. Viatjarà fins a Gran Canaria per enfrontar-se al Taburiente en la primera jornada a les 12.30 hores. Els terrassencs van sortir derrotats la temporada passada en aquest camp, on l’estat de la gespa no està en les millors condicions.

Ramon Sala, entrenador de l’Egara: “Hem d’aprendre de les vivències”

Com afronten l’inici de lliga després de guanyar el campionat de Catalunya? Proclamar-nos campions de Catalunya ha estat un bon premi per a nosaltres. Hem dedicat gran part de la pretemporada a entrenar més l’apartat físic i sembla que ens està anant bé. Afrontem l’inici de lliga amb il·lusió i confiança.

Quin objectiu es marquen enguany? L’objectiu és ser competitius cada cap de setmana. Sonarà com un tòpic, però la clau està en afrontar la temporada partit a partit.

Com veu la plantilla d’aquesta temporada en comparació amb la passada? Alguns jugadors importants han marxat a altres clubs. La plantilla ha patit un canvi important, però han pujat al primer equips jugadors de la casa que tenen encara molt futur per davant i, sobretot, sentiment de club.

Senten certa pressió per començar bé la temporada després dels resultats negatius en la primera volta dels darrers dos anys? Al contrari. Hem d’aprendre de les vivències passades per què ens faci millor equip. Hem tingut més pressió en moltes ocasions, com per exemple en la “final-four”. Estem acostumats a bregar amb aquestes situacions.

To Top