Esports

L’Egara arriba a l’inici de lliga amb confiança

El conjunt dirigit per Joan Vidal començarà la lliga amb bones sensacions després de guanyar el Campionat de Catalunya

/ Rafa Martín

Després de caure eliminat a les semifinals de la “final-four” contra el Club de Campo la temporada passada, el Club Egara femení inicia una nova campanya amb l’objectiu de millorar els resultats dels darrers anys. De moment, va pel bon camí. A la pretemporada, el conjunt dirigit per Joan Vidal va aixecar el Campionat de Catalunya en derrotar el Júnior.

La plantilla de l’Egara ha patit canvis importants durant l’estiu. Han marxat jugadores clau, com Maria Tost, que no jugarà aquesta temporada, i la japonesa Hasuki Nagai. Tost ha estat una de les peces més rellevants de l’equip durant molts anys. Per suplir aquesta baixa, la davantera Laia Insenser s’ha incorporat a l’Egara provinent del Castelldefels. Insenser, de 21 anys, era la capitana i la referent del conjunt del Baix Llobregat. La temporada passada va marcar 10 gols a la Divisió d’Honor “B”. De fet, en el “play-out” disputat contra el CD Terrassa, va ser l’autora dels dos gols del seu equip a les Pedritxes. Un any més, el Club Egara ha completat la plantilla del primer equip amb reforços provinents de la casa.

El conjunt del Pla del Bon Aire es veurà les cares demà contra el Sanse Complutense en la primera jornada de la lliga regular de la Divisió d’Honor. Ho farà lluny de casa, a San Sebastián de los Reyes. El tècnic Joan Vidal no té baixes per a aquest primer matx de la temporada, que no serà gens senzill.

En aquest sentit, Vidal assegura que “tenim un rival molt competitiu que ens exigirà jugar amb la màxima concentració”.

Joan Vidal, entrenador del Club Egara: “L’equip és més jove que l’any passat”

Han aconseguit aixecar el títol del Campionat de Catalunya a la pretemporada. Això els dona confiança per encarar l’inici de lliga? Hem tingut una pretemporada amb bones sensacions. A més, l’hem culminat amb el Campionat de Catalunya. Hem treballat molt i ens sentim amb confiança, però alerta, que ara arriba l’hora de la veritat.

La temporada passada, el Club de Campo les va derrotar a les semifinals de la “final-four”. Quins objectius es marquen enguany? L’únic objectiu que tenim és treballar dia a dia per competir al màxim nivell cada cap de setmana. Després, ja arribaran els resultats.

Quins equips considera favorits per aconseguir el títol de lliga aquest any? A priori, veient les plantilles i els resultats de la temporada passada, els favorits per endur-se el títol de lliga són el Polo, el Júnior i el Club de Campo.

Com valora la plantilla? Tenim una plantilla bastant diferent en comparació amb la de l’any passat. Hem patit algunes baixes de jugadores experimentades i l’equip, en general, és mes jove. Estic satisfet de com ha anat la pretemporada, però hem de continuar adaptant-nos als canvis per competir al màxim en tots els partits.

To Top