Esports

El CD Terrassa enceta la lliga amb un nou projecte

L’equip terrassenc busca consolidar-se a Divisió d’Honor amb un equip molt jove i un nou “staff” tècnic que coneix bé el club

/ Alberto Tallón

Després d’aconseguir la permanència a la Divisió d’Honor la temporada passada, el CD Terrassa busca consolidar-se a la màxima categoria del hockey espanyol amb un equip molt jove i un “staff” tècnic que coneix bé el club. Després de la marxa de Carlos García Cuenca a l’RC Polo, el club es va acabar decantant per un tècnic de la casa: Jordi Fitó. A més d’entrenar al juvenil del conjunt de les Pedritxes i al segon equip, l’AD Rimas, Fitó també exercia de secretari tècnic de la secció.

L’”staff” tècnic del CD Terrassa també ha incorporat a dos exjugadors del club: Marc Lara i Oriol Bach. Marc Lara ha decidit retirar-se després de 14 anys seguits al primer equip de les Pedritxes, on ha portat el braçalet de capità durant els darrers vuit anys. El seu germà, Jan Lara, ha fet el camí de les Pedritxes a Can Salas i jugarà aquesta temporada a l’Atlètic. A més, el CD Terrassa ha patit altres baixes importants, com la de l’argentí Marcos Tubio, que ha penjat l’stick, i el belga Archibald de Kepper. Però no són tot males notícies. El central egarenc Joan Elías va deixar el Línia 22 aquest estiu per incorporar-se al club on va créixer, el CD Terrassa.

Els de Jordi Fitó viatgen aquest cap de setmana al País Basc per enfrontar-se demà a les 12.30 hores al RC Josaleta en la primera jornada del campionat de lliga. El conjunt de les Pedritxes no disposa de cap baixa de cara al partit, però el fet de jugar fora de casa contra un rival directe fa que el matx no sigui fàcil pels egarencs, que arriben il·lusionats a l’inici de la competició.

Jordi Fitó, entrenador del CD Terrassa: “Tenim una plantilla més madura”

En l’àmbit personal, com afronta l’experiència de ser l’entrenador del CD Terrassa? Sincerament, em sento ben capacitat per tirar endavant amb aquest gran repte. Després d’anys entrenant al juvenil del club i a l’AD Rimas (segon equip), afronto amb il·lusió la temporada a Divisió d’Honor.

Com encaren l’inici de temporada? Amb molta il·lusió. L’staff tècnic ha canviat completament. Tenim un nou projecte en tots els sentits, amb dos entrenadors que són exjugadors. Això vol dir que coneixen bé el club. A més, la plantilla és molt jove. Excepte tres jugadors, tots són sub-23.

Quin és el seu objectiu de cara a la temporada? A priori, el nostre objectiu és consolidar-nos a la categoria de Divisió d’Honor, obtenint així la permanència. També treballarem per intentar entrar a la copa.

Considera que tenen millor equip que l’any passat? Tenim un equip molt similar al de la temporada passada, però, en general, és més madur perquè alguns jugadors juvenils s’han fet un lloc important a la plantilla. És cert que s’han retirat figures importants com el Marc Lara i el Marcos Turbio. A més, hem tingut la baixa del Jan Lara, però el Joan Elias és un recanvi d’experiència i qualitat.

To Top