Esports

L’Atlètic Terrassa organitza el MATCH Rider

Dissabte a les 9 hores es donarà a Can Salas la sortida d’aquesta ruta de motos clàssiques no competitiva, que tindrà un recorregut de 307 quilòmetres i un altre de 204

Una imatge de la passada edició de la MATCH Rider

L’escuderia Motor Atlètic Terrassa Hockey Club (MATHC) organitzarà dissabte la MATHC Rider – Memorial Jesús Salat, una ruta de motos clàssiques, un esdeveniment motociclista que recorrerà les carreteres i els pobles de la comarca. Es tracta d’una trobada sense caràcter competitiu. S’hi pot prendre part amb qualsevol motocicleta fabricada abans de l’any 1995.

Els participants podran optar per prendre part en qualsevol de les dues disciplines establertes. La llarga, la MATHC Rider, tindrà un recorregut de 307 quilòmetres, mentre que la versió reduïda constarà de 204 quilòmetres. La sortida i arribada es durà a terme a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa, a Can Salas. Els diferents participants aniran arribant a les instal·lacions a les 8 hores. Allí es durà a terme el registre de les màquines i la corresponent entrega d’obsequis. Cada corredor rebrà una petita motxilla amb una samarreta tècnica, el passaport de la prova, un ticket per esmorzar abans de la sortida i un altre que s’haurà de bescanviar al bar, on s’entregarà dos entrepans i una ampolla d’aigua a cadascun dels participants. El “briefing” començarà a les 8.45. I a les 9 hores es donarà la sortida.

Marcar el full de ruta

L’objectiu és marcar en el full de ruta el pas pels diferents punts establerts en el recorregut. De fet, el recorregut és obert. No cal passar per la ruta recomanada per l’organització, tot i que és aconsellable. En el cas que el participant ho vulgui, se li facilitarà un fitxer GPX amb les dues variants del recorregut. És fonamental seguir les normes de circulació i tenir cura de la velocitat, ja que la prova transcorre per carreteres obertes.

Cadascú pot circular al seu ritme. Els organitzadors recorden que no es tracta d’una cursa contra el rellotge ni tampoc contra cap altre dels participants. Això sí, el recorregut està pensat per fer-lo en unes 8 o 9 hores, incloent-hi les parades. Es podrà arribar, per tant, fins a les 18 hores. La versió reduïda s’ha de fer en 5 o 6 hores.

Una ruta per diverses comarques

Els motociclistes que prenguin part en aquesta MATHC Rider sortiran i arribaran a les instal·lacions de Can Salas. Els punts inclosos en el full de ruta són els següents: Piera, Coll de la Torreta, Estàtua de Mazinger “Z”, Santa Coloma de Queralt, Cervera, La Panadella, Igualada, Sant Benet de Montserrat i per acabar, Can Salas. En cadascun d’aquests punts, els participants hauran de deixar registrat el seu pas en el full de ruta.

To Top