Esports

Berta Abellan, subcampiona del Trial de les Nacions

L’equip espanyol femení es va veure superat per la Gran Bretanya per quatre penalitzacions de diferència

Berta Abellan, a l’esquerra, amb Sandra Gómez i Alba Villegas

Una setmana després de proclamar-se matemàticament subcampiona del Món per cinquena vegada en els sis darrers anys, la pilot terrassenca Berta Abellan (23 anys) ha tornat a assolir un nou subcampionat, també a França. Abellan va aixecar el trofeu de subcampiona del Trial de les Nacions com a integrant de la selecció espanyola femenina en la competició que es va dur a terme a la ciutat francesa d’Auron.

Igual que al Mundial, la britànica Emma Bristow va tornar a superar Abellan i les seves companyes. La Gran Bretanya es va adjudicar la victòria, igual que va succeir la temporada passada, en una competició molt ajustada. Les britàniques van sumar només cinc penalitzacions, per nou de les espanyoles. Les noruegues van completar el podi molt per darrere, amb un total de 33 punts de penalització.

Les britàniques, campiones

L’equip femení espanyol va quallar una gran actuació i va tenir la victòria a tocar. A banda de Berta Abellan, Sandra Gómez i Alba Villegas van ser les integrants del combinat espanyol femení.

Pel que fa a la categoria masculina, Espanya va signar una cursa gairebé perfecta i es va proclamar campiona d’aquest Trial de les Nacions gràcies a la gran actuació del també campió del món Toni Bou, acompanyat de Jaime Busto i Gabriel Marcelli. Els espanyols van sumar el seu vint-i-novè títol en aquest Trial de les Nacions, classificant-se per davant de França i Itàlia. Va destacar l’actuació de Bou. El de Piera es va proclamar el passat dia 3 de setembre campió del món per dissetena vegada en la seva carrera.

To Top