Esports

El Terrassa FC es deixa remuntar a Lleida i torna a perdre

El conjunt de Gerard Garrido guanyava per 1 a 2 quan faltaven set minuts per a la conclusió de l’encontre

Formació inicial que ha presentat l'equip terrassenc contra el Lleida Esportiu / Terrassa FC

El Terrassa FC ha deixat escapar una victòria que semblava al sac i ha acabat cedint per 3 a 2 al camp del Lleida Esportiu. Els de Gerard Garrido semblava que tenien el partit controlat i amb un 1 a 2 favorable, però en els últims instant, els locals han remuntat i s’han anotat el triomf.

El Lleida Esportiu ha aconseguit marcar en el minut 13, en un penal que ha transformat Chuli. El gol, tanmateix, no ha espantat els de Garrido que han presentat batall, tot i sense crear gaire perill a l’àrea contrària. 

En el minut 31, i tot just després de la pausa per a la hidratació dels jugadors, el davanter Aythami ha empatat el matx.

A la represa, els locals han pressionat de valent i han gaudit d’algunes ocasions per tornar a avançar-se en el marcador. La millor, una rematada de Mateo que la defensa ha desviat a córner quan el gol semblava inevitable.

Però, tot i que el domini era clarament del Lleida Esportiu, en el minut 69, i en una jugada per la banda dreta de Toledo, David Jiménez ho ha aprofitat per establir l’1 a 2.

El matx semblava encarrilat per als de Garrido, però, en el minut 83, Piera, de cap, ha desviat un llançament de falta des del cantó esquerre i ha tornat a igualar el marcador amb un gol en pròpia porteria.

I quan tot semblava abocat al repartiment de punts, els lleidatans han assolit el 3 a 2, en el minut 87 d’encontre, en un xut de Sergio Montero que s’ha estavellat en el travesser i ha acabat entrant dins de la porteria de Marcos Pérez.

Els de Garrido ho han provat fins a la conclusió, però no ha sigut possible i el conjunt terrassenc ha encaixat la segona derrota en les dues primeres jornades de lliga, després de caure la setmana passada en la jornada inaugral a l’Olímpic contra el Badalona Futur.

Pel Terrassa FC han jugat Marcos Pérez, Toledo, Jaouad, Neeskens, Lucas Viña, Víctor Morales, Adri Lledó (Jofre, m. 84), David Jiménez (Dani Cervera, m. 70), Gil Muntadas, Jordi Cano (Pau Salvans, m. 63) i Aythami (Piera, m. 70).

To Top