Esports

Sira Armengou, del CP Terrassa, al Mundial de Riad

L’aixecadora terrassenca es va aixecar en la 23a posició en una competició amb un nivell altíssim

La capital de l’Aràbia Saudita, Riad, va acollir el Campionat del Món d’halterofília, una competició classificatòria per als Jocs Olímpics de París 2024. L’aixecadora del Club de Peses Terrassa Sira Armengou hi va tenir una bona actuació. Es va estrenar en una competició d’aquestes característiques, a la qual va poder accedir després de lluitar molt durant tota la temporada. Dins de la categoria de -49 quilos de pes corporal, Armengou va aixecar 72 quilos en arrencada i 92 en dos temps, per a un total olímpic de 164 quilos en el total olímpic.

L’atleta terrassenca es va classificar en la 23a posició en una competició amb un nivell altíssim. En la seva categoria, la medalla d’or se la va adjudicar la xinesa Jing Huihua. La plata va ser per a la seva compatriota Hou Zhihui i el bronze se’l va penjar la nord-americana Elizabeth Delacruz.

El proper objectiu per a Sira Armengol serà ajudar el Club de Peses Terrassa a classificar-se per al Campionat d’Espanya de clubs, així com assolir la classificació per al Campionat d’Europa de l’any vinent.

To Top