Esports

Atlètic-Júnior i Egara-Polo, semifinals del Campionat de Catalunya

Dijous es disputaran les semifinals del Campionat de Catalunya de hockey amb idèntics contendents en categoria masculina i femenina. Les finals seran diumenge a Sant Cugat

L’Atlètic rebrà dijous a les 19 hores el Júnior en la primera semifinal del torneig / LLUÍS CLOTET

La competició més antiga del hockey espanyol, el Campionat de Catalunya masculí, coneixerà diumenge el nom del campió al camp del Júnior de Sant Cugat. Aquest dijous es disputaran les semifinals. A les 19 hores, l’Atlètic rebrà el Júnior al camp Josep Marqués, mentre que a les 20.45, el Club Egara visitarà el Polo de Barcelona. Els dos representants terrassencs aspiren a disputar la final de diumenge a les 16 hores. Ja va passar l’any 2020, quan l’Atlètic va batre l’Egara per “shoot-outs”. Els de Ramon Sala defensaran el títol que van assolir l’any passat en batre per 4 gols a 1 el Polo a domicili a la final. El Polo és l’equip que més títols acumula amb 34, seguit de l’Egara amb 24, l’Atlètic amb 21 i el CD Terrassa, que s’ha quedat fora de semifinals, amb 18.

Mentre que l’Atlètic ja estava classificat per a les semifinals després de batre l’Egara i el CD Terrassa, aquests dos darrers equips es van jugar la seva presència a la final en la darrera jornada de la fase de grups. El conjunt que entrena Ramon Sala es va imposar per 3 gols a 2 als homes de Jordi Fitó en un duel força ajustat. Els de les Pedritxes es van posar per davant en el marcador gràcies a un gol del seu davanter Pau Petchamé al minut 11 de partit. Quan quedaven cinc minuts per al descans, Pere Amat va aprofitar un llançament de penal-córner per empatar. No hi va haver més moviments fins al quart període. Pere Divorra i Eric Moliné van aprofitar dos penals més per situar el 3 a 1 a l’electrònic del Pla del Bon Aire. Quan faltaven cinc minuts, Enric Miralles va retallar distàncies, però el triomf i la classificació va ser per a l’Egara. En un duel ja sense res en joc, el Polo va golejar per 5 a 0 el Júnior. L’ex de l’Egara Marc Recasens va anotar, de penal-córner, les dues primeres dianes.

Idèntiques semifinals femenines

En categoria femenina, el CD Terrassa va quedar fora de les semifinals en caure per 2 gols a 0 al camp del Polo de Barcelona. L’equip que entrena Alejandro Ayabarrena no va tenir tanta efectivitat com el de Jordi Alastrue, que va decidir el matx al tercer període gràcies a dos llançaments de penal-córner executats per la rubinenca Xantal Giné i per Patricia Portabella.

En les semifinals femenines que es disputaran aquest dijous, el Club Egara rebrà el Polo a partir de les 20.30 i l’Atlètic al Júnior a les 21 hores. La final femenina començarà diumenge a les 18 hores.

To Top